Aktywne Wpisy

Jamniki2 +200
Ja #!$%@?, nie zapomnę jak wkręciłem jakiejś idiotce z tagu #narkotykizawszespoko że mam koks w Warszawie, typiara po 5 minutach gadki podała mi swoje dane, zdjęcia na maxmodels czy jakoś tak i chciała obciągnąc za grama xD masakra, dzieci nie ćpajcie. Nawet jej nie odpisywałem, a ona dalej sama się upokarzała. #heheszki #bestofmirko no i #warszawa stoilca xD
źródło: Obraz 16.04.2024, godz. 21.21
Pobierz
Mówi się
- EMBAPE 52.5% (307)
- MBAPE 26.0% (152)
- inaczej 21.5% (126)





@ColdTurkey: ciężko powiedzieć. Co to znaczy: nieproporcjonalnie? Pokażesz zdjęcia?
A że coś nie wyszło: jak się choć raz nie sp@%&#oli to jest się dupa a nie piekarz domowy. Gratuluję nowego levelu.
#bojowkapiekarska #chleb #chlebdomowy #pieczzwykopem #gotujzwykopem
źródło: comment_5XLTLKY6fPB2JCqnehC54RmVf7nczAQv.jpg
Pobierzźródło: comment_1RUne13CYrRyEKaFYjeETm0YcLQ2zhwx.jpg
Pobierz-Zostawiłeś wiele do rośnięcia w piekarniku
-Dałeś chlebowi szybko się spiec w piekarniku
-przy rozroście szukał ujścia
-Pękł w jednym miejscu i wyrósł tam.
Jak ustawiasz piekarnik?
Piekę góra-dół temp. 220 st., na spodzie brytfanna z wodą
Co to znaczy, że dałem się chlebowi szybko spiec?
@ColdTurkey: tu są dwie szkoły, raczej kwestia gustu.
Piec nadupca ciepłem w chleb i skórka się formuje przed rozrostem. Spróbuj włożyć folię aluminiową między chlebem a górną grzałką. Albo wyłączyć górną na początku