Aktywne Wpisy
rolnik_wykopowy +150
Ketoprofen +4
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
W komentarzu wiecej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ManiakSeksualny: jak myślisz, że poza paroma procentami golddiggerek dziewczyny lecą na to, to nie zdziwiłbym się, jakbyś to ty był jednym z maczo amantów co zdjęcie fiuta wysyłają na dobry początek podrywu xD
@ppioknuwmm: trzeba mieć w------e i być sobą, jak laska zdradza faceta a on na to przymyka oko, albo na prawdę
To jest właśnie interesujące zjawisko. Jak bardzo człowiek jest w stanie popaść w iluzję tego co go otacza i myśli że wszędzie tak jest.
Poza tym to co ty ruchasz to i tak nie jest jakiś szczególny wyczyn. Te wszystkie laski można bez mrugnięcia kupić. W necie pojawia się dziesiątki ogłoszeń dziennie.
gość dorwał się do głupich bab i robi projekcję na wszystkie
"Ziom ty nie podskakuj bo ja przeruchałem czydzieści różowych"
"pff co to jest czydzieści nobie jak ja tyle rucham w tydzień hehe"
"tera mi sie pszypomniało, że ja rucham czydzieści dziennie, a nie, że ogólnie, bo wiadomo, czydzieści ogólnie to tyle co nic hehe"
Jaki jest przepraszam sens tego wpisu? Że zielonka pokazuje, że wśród dziwczyn są szmaty? No są, tak samo jak chuje - np. OP. Wielce kur..a odkrywcze,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu