Wpis z mikrobloga

@TearsDontFall: nie ma czego zazdrościć, bo tracisz wiarę w to że one potrafią być wierne i mieć zasady. Wierne to są, ale swoim emocjom co najwyżej (czyli rozkręcisz bardziej niż ten w związku to ją masz), tym że mają rację i tym że wszystko usprawiedliwią na własną korzyść, co by podłego nie zrobiły (a najczęściej zwalą winę na obecnego faceta, albo ciebie - ale co cię to obchodzi jak i
  • Odpowiedz
@ppioknuwmm: ogolem, bo nie prowadze zycia ruchacza. po prostu jak jest okazja a zawsze jest to korzystam, same sie na pal wbijają jesli tylko sie tylko wyczuje czy tego chcą i czy nie oceni się jej brzydko. czasami byl tylko lodzik, byle sam na sam ze mna zostala i nie moze sie oprzeć. tylko ruchanie im w głowie, zdrady. nie dziwie sie ze lubia tak seriale gdzie każdy z każdym
  • Odpowiedz
Ile zarabiasz, ile masz cm pałę, ile masz cm wzrostu i jaka postura? masz sześciopak? jaki samochód?

@ManiakSeksualny: jak myślisz, że poza paroma procentami golddiggerek dziewczyny lecą na to, to nie zdziwiłbym się, jakbyś to ty był jednym z maczo amantów co zdjęcie fiuta wysyłają na dobry początek podrywu xD

@ppioknuwmm: trzeba mieć w------e i być sobą, jak laska zdradza faceta a on na to przymyka oko, albo na prawdę
  • Odpowiedz
@ppioknuwmm: po prostu otaczasz się patologicznym środowiskiem. Swój do swojego ciągnie.
To jest właśnie interesujące zjawisko. Jak bardzo człowiek jest w stanie popaść w iluzję tego co go otacza i myśli że wszędzie tak jest.
Poza tym to co ty ruchasz to i tak nie jest jakiś szczególny wyczyn. Te wszystkie laski można bez mrugnięcia kupić. W necie pojawia się dziesiątki ogłoszeń dziennie.
  • Odpowiedz
@TearsDontFall: jak traktujesz tak otrzymujesz xD na bank xD trzeba być idiotą żeby wierzyć w takie powiedzonka. Zawsze trzeba być o krok do przodu przed kobietą, jak się nie dasz jej omamić to będziesz mógł z nimi robić co tylko chcesz bez żadnych konsekwencji
  • Odpowiedz
  • 36
@Ambiwalentnik @ManiakSeksualny Jakim człowiekiem jesteś, takich ludzi głównie przyciągasz. Skoro tak traktujesz dziewczyny to się nie dziw, że tylko takie są skłonne utrzymywać z Tobą kontakty. Normalna dziewczyna nie będziebw ogóle zainteresowana facetami z takim podejściem.
  • Odpowiedz
@ppioknuwmm: 30 mało. Taa....
"Ziom ty nie podskakuj bo ja przeruchałem czydzieści różowych"
"pff co to jest czydzieści nobie jak ja tyle rucham w tydzień hehe"
"tera mi sie pszypomniało, że ja rucham czydzieści dziennie, a nie, że ogólnie, bo wiadomo, czydzieści ogólnie to tyle co nic hehe"

Jaki jest przepraszam sens tego wpisu? Że zielonka pokazuje, że wśród dziwczyn są szmaty? No są, tak samo jak chuje - np. OP. Wielce kur..a odkrywcze,
  • Odpowiedz