Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +540
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Sposob jest prosty wrecz banalny.
rozmawiac ze soba nalezy, razem rozwiazywac problemy, a wierzcie ze w tym czasie bylo kilka kryzysow, szanujcie sie nawzajem i kochajcie.
Reszta przyjdzie sama.
@PMV_Norway: to jest niemożliwe. Na tyle długo przeglądam anonimowe wyznania, by wiedzieć, że na pewno ma bolca na boku. Albo nawet i dwa.
Jakbyś czytał mirko na bieżąco, to wiedziałbyś, że nie ma czegoś takiego jak szczęśliwe małżeństwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PMV_Norway: ostro... jesteś pierwszym, który na wieść, że laska ma bolca, chce ją wrzucić do pieca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oboje mamy wlasnie drobne wady, nad ktorymi pracujemy. Dlatego wlasnie jest latwiej i mozna wszystko wyjasnic i przelknac.
Pamietaj ze zwiazek to same kompromisy. Jest bardzo malo miejsca na moje ja. Bo dochodzi sie do wniosku, ze nie ma Ja i ty a jestesmy po prostu my
Komentarz usunięty przez autora
Ale poznalem ja przez jej brata tak generalnie
Komentarz usunięty przez autora