Wpis z mikrobloga

@Duzy_Dziki_Zwierz ale wiesz że można być sprawnym fizycznie i wyglądać jak człowiek a nie jak #!$%@? centaur?
Twoja próba obrony przypomina mi trochę sytuacje tego gościa który pocial sobie ryj by upodobnić się do popka, gdzie gdy ludzie wytknęli mu jego debilizm, ten stwierdzil że wszyscy tak gadają bo mu zazdroszczą i sami baliby się coś takiego zrobić. Rozumiesz jak idiotycznie to brzmi?
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz nie musisz chylic czoła ziom, nikt ci nie broni dążyć do swojego ideału piekna, zakładaj getry dzwigaj żelastwo z kolegami i klepcie się po pupach dalej ale miej świadomość że ludzie z poza waszego kółka gospodyń moga mieć trochę inne poczucie estetyki, tym bardziej że wrzucasz zdjęcie na mirko a nie na jakieś konkretne forum fitnesowe.
  • Odpowiedz
@chuckmls: juz widywałem takich koxow co zasapywali sie po 1km i podobne nogi mieli. Większość takich lifterow ma słaba mobilność, ale takie nogi na dodatek wyglądają po prostu #!$%@?. Taka jest moja opinia bez urazy jak cos.
  • Odpowiedz
@terwer358: Tak z ciekawości, jaki masz czas na 5 km i ile w udzie?
Inna sprawa, że tak jak przeciętny biegacz nie ma na celu mocnej rozbudowy mięśni bo specyfika jego treningu skupia się na wytrzymałości, tak przeciętny gość targający ciężary nie będzie się spalał nad urwaniem jeszcze 10s na kilometr bo bieganie ma dla niego wymiar czysto użytkowy, więc imho argument o bieganiu jest inwalidą (sic!).
  • Odpowiedz