Wpis z mikrobloga

Jak tam mireczki wasze dexy II generacji? Mi od wczoraj praktycznie (z ewolucjami czekam na event i/lub lepsze iv) brakuje już tylko Tyrogue. Wyklułem ~90 nowych piątek, wypadło z nich wszystko co mogło poza paroma z najrzadszej kategorii i tym małym gnojkiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#pokemongo
  • 6
@philger: Brakuje mi:
3xOwcy - nie spotkałem ani jednej
Unowna
Sunflory - wciąż nie wypadł mi item, bo cukierki już posiadam. Do tej pory trafiłem:
1 x Sun Stone
4 x King's Rock
4 x Metal Coat
6 x Dragon Scale
5 x Up-Grade

Tyrogue wykluł się już mi chyba ze 3 czy 4 razy, a poza tym wracając raz wieczorem do domu trafiłem pod swoim blokiem gotowego Hitmontopa.
Tyrogue

@philger: w sumie 3 razy mi się wykluł. z tego co mi brakuje to ewolucje miltank, togepi (jeszcze 20 cukierków), slugma (raz tylko wykluta, nigdy nie widziałem na żywo), mareep, larvitar, totodile (złapałem tylko 2 sztuki) i typlosion. ostatnio pojechałem odwiedzić rodzinę, żeby złapać gyrafiraga ( ͡° ͜ʖ ͡°) akurat spawnowała w małej miejscowości

@Stupendo: masz sporego pecha. ostatnio w bydgoszczy wypadły mi 3 kamienie
@Stupendo: gotowego Hitmontopa złapałem już ze 2 tygodnie temu. Faktycznie masz pecha do sun stone'a, mi na 23 itemy wypadły:
7x sun stone
7x metal coat
4x king's rock
3x dragon scale
2x up-grade

Tylko 1 item (dragon scale) z 7 day streak, reszta z normalnego kręcenia. 2 razy zdarzyły mi się nawet po 2x sun stone w ciągu kilku-kilkunastu minut
U mnie z jajek brakuje tylko owcy i materiału na hitmontopa. Oprócz tego unnown. Z pozostałych mam już wszystkie podstawowe poki i po kolei wrzucam je na buddy, żeby wychodzić cuksy na ewolucję. Jakoś tak szybko poszło w tej generacji.