Aktywne Wpisy
tylko_pytam +172
Wytłumaczcie mi coś. Blok z tamtego roku w jednej z centralnych dzielnicy miasta, gdzie 15k za metr. Wynajem pewnie pod 4k. I u prawie wszystkich sąsiadów na piętrze buty wystawione na korytarz. To jest jakaś nowa moda? Dla mnie to wieśniactwo. U was też tak ludzie robią? Przecież każde mieszkanie ma tam przedpokój. A może to coś specyficznego dla #wroclaw ?
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
hadrian3 +354
Wąchanie fotela to są dziecięce igraszki dla nas niuchaczy. Zabawa się zaczyna, gdy np. uśmiechnęło się do ciebie szczęście i macie w robocie jedno WC koedukacyjne na kilka biur. Krążysz wtedy tylko wkoło jak sęp czekający na padlinę, aż wreszcie ta najlepsza dupka pójdzie na dłuższe posiedzienie do kibelka i wbijasz zaraz po niej. Czasem wymaga to nie lada cierpliwości, ale nagroda rekompensuje wszystko. Zamykasz za sobą drzwi i już wiesz, że
#pokemongo
3xOwcy - nie spotkałem ani jednej
Unowna
Sunflory - wciąż nie wypadł mi item, bo cukierki już posiadam. Do tej pory trafiłem:
1 x Sun Stone
4 x King's Rock
4 x Metal Coat
6 x Dragon Scale
5 x Up-Grade
Tyrogue wykluł się już mi chyba ze 3 czy 4 razy, a poza tym wracając raz wieczorem do domu trafiłem pod swoim blokiem gotowego Hitmontopa.
@philger: w sumie 3 razy mi się wykluł. z tego co mi brakuje to ewolucje miltank, togepi (jeszcze 20 cukierków), slugma (raz tylko wykluta, nigdy nie widziałem na żywo), mareep, larvitar, totodile (złapałem tylko 2 sztuki) i typlosion. ostatnio pojechałem odwiedzić rodzinę, żeby złapać gyrafiraga ( ͡° ͜ʖ ͡°) akurat spawnowała w małej miejscowości
@Stupendo: masz sporego pecha. ostatnio w bydgoszczy wypadły mi 3 kamienie
7x sun stone
7x metal coat
4x king's rock
3x dragon scale
2x up-grade
Tylko 1 item (dragon scale) z 7 day streak, reszta z normalnego kręcenia. 2 razy zdarzyły mi się nawet po 2x sun stone w ciągu kilku-kilkunastu minut