Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Po czym poznać że dziewczyna leci na mój hajs? Zarabiam 6-cyfrową kwotę rocznie, ona jakąś g---o pensję typową dla warszawy czyli 2000 z hakiem. Na razie płaci głownie za siebie ale czy w przyszłości może się to zmienić? Czy nie będzie traktować mnie jak beta bankomatu?

#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

skoro wypłaty i większość wydatków są w perspektywie miesiąca?

@Strigiformes: no dobra, to wydajesz coś tam sobie na życie, i to rozumiem liczyć w skali miesiąca albo nie liczyć wcale, ale są jeszcze oszczędności co już leżą i ta cała reszta wypłaty, której nie wydałeś na nic w ciągu miesiąca. Ile tej wypłaty zostaje miesięcznie to różnie, ale w ujęciu rocznym już można coś planować.

Jak planujesz inwestycje to też
  • Odpowiedz
uroda to kwestia gustu, charakter też, dla jednych wredny charakter odrzuca a innych wprost przeciwnie

@AnonimoweMirkoWyznania: no wiadomo ;) ja tamten tekst tak z przymrozeniem oka napisalam ;)
Natomiast slusznie napisala @dzieciou - popatrz na jej podejscie do Ciebie, ale i finansow.
Jezeli sama ma rozsadne i nie domaga sie prezentow, wyjazdow ani tez nie probuje zarzadzac Twoja kasa, to jest nadzieja, ze jednak na te kase
  • Odpowiedz
@Pienio69: Twierdzę, że 6300. Jeśli płacisz za swoje dziecko mniej, to uważam, że jesteś sknerus i biedak. Ja na żłobek mojego Damiana płacę 9600 miesięcznie i to bez wyżywienia, dla mnie edukacja mojego dziecka i świadomość, że zostawiam go w dobrych rękach i wśród dzieci z niepatologicznych rodzin jest najważniejsza. Ale ty jak chcesz to możesz sobie wysyłać dzieciaka w miejsca dla plebsu, tylko proszę, nie polecaj tego innym.
  • Odpowiedz
@pianinka: Ok, 6K jak na Warszawę to może nie jest jakiś wielki zarobek, ale w sumie OP równie dobrze może zarabiać nawet 80K. Chociaż po jakimś gównokursie jak się nie posiada jakiś przydatnych skillsów raczej ciężko zarobić konkretne pieniądze, ale to zależy od wielu czynników. W drugim co do wielkości mieście w Polsce w jakiejś gównopracy ciężko jest mieć stałą pensję znacznie wyższą niż 2K. W Biedrze na początek płacą
  • Odpowiedz
Już widzę że wyrok zapadł mimo, że nic o mnie nie wiesz

@AnonimoweMirkoWyznania: Ale może i jesteś fajnym facetem, nie powiedziałam, że nie. Pytasz konkretnie czy laska leci na Twój hajs, to odpowiadam szczerze, że zarabiasz zbyt mało. Gdyby leciała na hajs, to w Warszawie ma multum lepszych opcji.
  • Odpowiedz
Zazdroszcze. Tel zarabiam ponad 100 tysiecy zlotych rocznie ale by to osiagnac musialem wyjechac do Norwegii. Teraz siedze tu tylko kazdego dnia biore leki na depresje. Sam, bez rodziny, znajomych itd.
  • Odpowiedz
OP: @mcfox36: a tobie się matołku wydaje że ja pół wypłaty wydaję na chatę? jestem singlem i taki metraż w zupełności wystarcza... wyprowadzisz się od mamusi, pójdziesz do pierwszej pracy to zrozumiesz że mało którego singla stać na mieszkanie za 3300 miesięcznie

@damianooo5: ty sam jesteś jak jedna wielka zarzutka

Ten komentarz został dodany przez osobę
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Stary lubię słuchać/czytać jak ludzie dochodzili do czegoś w życiu. Jak to nie jest bait możesz tutaj lub choć na pw mi napisać jakich wyborów dokonywałeś i co się składało na Twoją dzisiejszą sytuację życiową?

A nie możesz zmienić dziewczyny jak Ci nie odpowiada? Może to właśnie w tym jest problem że (tak tylko próbuję doradzić o to prosiłeś), że bałbyś się zostać sam/ nie chciałbym znowu wylądować w
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Człowieku, mam naprawdę w------e czy wydajesz pół wypłaty czy półtora na ten dom, mówię ci tylko że to nie jest jeszcze osiągnięcie przez które zostaniesz zapamiętanym wśród społeczności jako typ z pieniędzmi. Przeprowadziłeś się do Warszawy ze Wsi że jesteś tak dumny z tego co masz? Tak, powodzi ci się, ale to nie jest jeszcze ten poziom żeby kobiety do ciebie wbijały drzwiami i oknami. Zastanów się, a co
  • Odpowiedz