Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Po czym poznać że dziewczyna leci na mój hajs? Zarabiam 6-cyfrową kwotę rocznie, ona jakąś g---o pensję typową dla warszawy czyli 2000 z hakiem. Na razie płaci głownie za siebie ale czy w przyszłości może się to zmienić? Czy nie będzie traktować mnie jak beta bankomatu?
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@Strigiformes: no dobra, to wydajesz coś tam sobie na życie, i to rozumiem liczyć w skali miesiąca albo nie liczyć wcale, ale są jeszcze oszczędności co już leżą i ta cała reszta wypłaty, której nie wydałeś na nic w ciągu miesiąca. Ile tej wypłaty zostaje miesięcznie to różnie, ale w ujęciu rocznym już można coś planować.
Jak planujesz inwestycje to też
@AnonimoweMirkoWyznania: no wiadomo ;) ja tamten tekst tak z przymrozeniem oka napisalam ;)
Natomiast slusznie napisala @dzieciou - popatrz na jej podejscie do Ciebie, ale i finansow.
Jezeli sama ma rozsadne i nie domaga sie prezentow, wyjazdow ani tez nie probuje zarzadzac Twoja kasa, to jest nadzieja, ze jednak na te kase
@Pienio69: xD
Żłobek to przynajmniej 6300zł a przedszkole na dwójkę dzieci to 4 tys, ale na jedno
Komentarz usunięty przez autora
http://www.anteczek.pl/cennik/
1700 czesnego
240zł wyżywienie
105 dodatkowe zajęcia
A to tylko jakiś randomowy żłobek, w dwu-języcznych czy dobrze ocenianych przez różne instytucje opłaty są wyższe.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale może i jesteś fajnym facetem, nie powiedziałam, że nie. Pytasz konkretnie czy laska leci na Twój hajs, to odpowiadam szczerze, że zarabiasz zbyt mało. Gdyby leciała na hajs, to w Warszawie ma multum lepszych opcji.
A ja widzę że jesteś ultrabiedakiem #wordpress jeszcze jeszcze można przełknąć ale k* #visualcomposer #jprdl miej ty rigcz
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis
@damianooo5: ty sam jesteś jak jedna wielka zarzutka
Ten komentarz został dodany przez osobę
A nie możesz zmienić dziewczyny jak Ci nie odpowiada? Może to właśnie w tym jest problem że (tak tylko próbuję doradzić o to prosiłeś), że bałbyś się zostać sam/ nie chciałbym znowu wylądować w