Aktywne Wpisy

ograniczona +160
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +12
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

#nba
źródło: comment_UlWpOrUtA1MKyonn96l3JONjZXLIAMmV.jpg
PobierzOczywiście, nie neguję, że to zawodnik z absolutnej czołówki graczy w NBA. Ale mimo wszystko poza tym że ładnie to wygląda w statystykach, to skutek jest taki że i tak OKC ma w tym roku mniejsze szanse na wygranie ligi niż w poprzednich. Rzecz jasna wiem dlaczego [thenextchapter.png] :)
Choc w sumie jak patrzę to Robertson też zaciągnął w rekordowym sezonie drużynę jedynie do pierwszej rundy, a
@jeremy_bolm: jeśli chodzi o ten sezon to nawet:
brodacz > russel > lebron
Co nie zmienia faktu, że jest niesamowity.
@appylan: skoro to wszystko sie nie liczy, to co sie liczy?
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/28AB2730E91432134400392466432_597b112affa.43.0.56161B28-6E7D-4DC4-BAEA-991A58EB5C04.mp4?versionId=GL_iej_GnMNDV.kkj5xrZXvwFiaVGklr
Ale tak jak ktoś powyżej napisał, za pare lat zostaną statystyki i nikt nie będzie pamiętał że niejednokrotnie cały zespół pomagał w pompowaniu.
@jarnunvosk @Ceglarek Temat poruszany wiele razy, proszę użyć wyszukiwarki następnym razem i nie denerwować moderatora forum ( ͡° ͜ʖ ͡°)