Aktywne Wpisy

IntruderXXL +434
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
szyderczy_szczur +74
źródło: temp_file3033531976226920999
Pobierz

źródło: comment_sDh96UaS2rvtp7o98TITvJRoYs373oPf.gif
Pobierz@defoxe: Ja za to bardziej zwizualizowałem sobie jak to to się rozklekotało :P
Podobnych konstrukcji powstały dziesiątki, ludzie się nimi podniecili i równie szybko o nich zapomnieli. Raz na jakiś czas ktoś to ponownie odkrywa i wynalazek robi kolejną rundkę po internecie indukując falę entuzjazmu.
Można iść spać spokojnie, żadnej rewolucji nie
źródło: comment_8MfOj3rRQDN71ZnQc7XyFOnIKGSYAI5G.jpg
PobierzZamiast wału korbowego i korbowodu, który zamienia ruch posuwisto zwrotny na ruch obrotowy dla prądnicy jest zastosowane urządzenie, które wytwarza prąd poprzez ruch posuwisto zwrotny.
źródło: comment_I5ofz6AwDX9agKwvPO6EEVVdvzAsWOvG.jpg
Pobierzźródło: comment_YHSaNageNUpbcSleDv9VIm09TNBKy4jj.jpg
Pobierznie wiem, ale dziwi mnie że jeszcze się nie odezwał KtosKtoSamNieWiesz ze swoimi wspaniałymi "akademickimi" modelami
źródło: comment_InrfyevZxM6bVEyVgOn0oyhBGlCJHzT5.gif
Pobierz