Wpis z mikrobloga

@Kristof7: czemu nie? Sama rodzina nawoływała do tego by zaśpiewać ile sił w płucach. Poza tym pomiędzy darciem ryja a mruczeniem pod nosem jest jeszcze coś po środku
  • Odpowiedz
@Adams_GA: W pierwszym rzędzie rodzina i przyjaciele a oni raczej nie myśleli o takim uczczeniu pamięci zmarłego. A z tylu spokojnie odśpiewali Sen o Warszawie z szalikami Legii. Godnie udało się to zrealizować.
  • Odpowiedz
@Kristof7: @Adams_GA: @Oskarek89: @Zlpnc: było bardzo godnie i na pewno tak, jakby Paweł Zarzeczny chciał. Ludzi całe zastępy, piękne przemówienie syna, córki i Krzysztofa Stanowskiego, oklaski, race, szaliki, ludzie z całej Polski - czyli to, co chwalił publicznie i lubił. Trochę osób znanych, ale głównie ludzie 20-40 lat znający Pawła z telewizji. Ludzi było tyle, że większość stała daleko w innych alejkach - a
  • Odpowiedz
@Kristof7 nie przejmuj się nim on ma jakiś problem z Legia i w-------a się w każdy temat. Byłem na cmentarzu i uważam, że darcie ryja byłoby nie w porządku. Nie mówiąc już o szacunku do innych zmarłych i ich rodzin jakie były na cmentarzu.
  • Odpowiedz
@Mageronik: Słuchaj, weź wstań z tego swojego krzesła na którym siedzisz w piwnicy, weź rozbieg i walnij barana w ścianę. będziesz mi zabraniał wypowiadania się tylko dlatego że ten temat rzekomo dotyczy Legii? Myślałem że dotyczy śmierci Pawła Zarzecznego i jego pogrzebu. Mam prawo się wypowiadać na jaki temat chce i żaden bordo przegryw nie będzie mnie pouczał gdzie się mogę wypowiadać a gdzie nie. A problem to ty masz
  • Odpowiedz
@Adams_GA: XDDDDDD myślałem, że sczczekanie przez neta skończyło się dekade temu. No i co przez ten internet zrobisz wojowniku? nie mówiąc, że nawet nie wiesz kim jestem i gdzie mieszkam i jak wyglądam. Odstaw internet proszę bo mądrzejszy i tak nie będziesz.
  • Odpowiedz
@Mageronik: czyli standardowy przykład "kozak w necie p---a w świecie" :) dalej siedź w swojej piwnicy, w sumie trochę zazdroszczę bo na zewnątrz upały, pewnie masz tam fajnie chłodno
  • Odpowiedz
kończę z Tobą dyskusje jak ludzie pod innymi tagami

@Mageronik: no np. pod tagiem #prawo gdzie codziennie za darmo poświęcam swój czas pomagając innym. A ty co zrobiłeś dla tej społeczności poza zwykłym p----------m i obrażaniem innych?
  • Odpowiedz
@Adams_GA: Tak po ludzku... aż przykro się robi, od czasu do czasu trafiając na Twoje takie posty. Po co znowu takie kolejne głupie konflikty (nie za dużo ich?). Naprawdę nie możemy się szanować? Nawet nie możemy uszanować zmarłych?

btw. pomaganie to nie temat do licytacji. Chyba nie o to w tym chodzi.

@Mageronik: Nie wchodź w takie dyskusje. Wszyscy dobrze wiedzą że @Oskarek89 chciał tym wątkiem tylko
  • Odpowiedz