Wpis z mikrobloga

Zatrudnij się w wielkim korpo z polskim oddziałem w niszowej gałęzi działalności firmy. O twoim zatrudnieniu decyduje szef z zagranicy. Po jednej osobie na każdy kraj EU na twoim stanowisku. Dostań samochód służbowy i opcję zatrudnienia home office. Pierwsze 2 miesiące masz się uczyć z udostępnionych materiałów, potem cię wdrożą. Po miesiącu zmienia się szef. Poprzedni szef nie zdążył cię dodać do prezentacji o składzie zespołu. Nowy szef nie wie o twoim istnieniu. Siedź w domu drugi rok ucząc się z udostępnionych materiałów. Kasuj co miesiąc 2x średnią krajową. Służbowym autem jeźdź na zakupy i wakacje. Bój się zagadać o podwyżkę, bo ktoś cię jeszcze zauważy :D Mimo wszystko polecam! #korposwiat #praca
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jarek SAPy itp. są w polskim oddziale. Oni mi robią przelewy, umawiają przeglądy auta, wymiany opon i załatwiają ogólnie wszystkie papierki i formalności. O tym co mam robić decyduje szef z oddziału włoskiego a on chyba polskiego SAPa nie ogarnia. Myślę, że w ogóle nie jest świadomy, że ma kogoś na moim stanowisku w PL. No i tak to się żyje na tej wsi :D
  • Odpowiedz