Aktywne Wpisy
tommyrb +12

Kupiłbym sobie coś fajnego pod choinkę. Gdybyście nie martwili się kasą, co chęcilibyście dostać?
#swieta #facet #technologia #glupiewykopowezabawy #prezenty #zakupy #zakupyzchin #pracait
#swieta #facet #technologia #glupiewykopowezabawy #prezenty #zakupy #zakupyzchin #pracait

No i Plus urządza sobie oranie konkurencji. Wczoraj wprowadził zmiany w a2, dziś w ofercie plusa, a 31.03 będzie konfa najprawdopodobniej dotycząca Plusha na abonament.
Oferta plusa nie jest jednak rewelacyjna, ani nawet bardzo dobra - jest to jednak postęp - jako jedyni z dużych operatorów, w marcie głównej wprowadzają no limit na MMS-y
Oto zaktualizowane zestawienie. A i przy okazji, tag pod którym będę umieszczać podobne: #tabelkigsm
źródło: comment_ks1hgkcGUjiyTPv0iewxcAvDEIpnK5sp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@HachiRoku: najlepszą ofertę ma Play dla firm. Internet około 50 GB, cena około 60-70zł :) .
@Mr--A-Veed: kek, a w rzeczywistości pasmo p---------a sie z konsultantami debilami, którzy udają że nie można przenieść numeru pod pretekstem wciskania oferty na abonament
Docelowy nie robi żadnych problemów...
chciałem przenieść babci numer z tmobile abo (już umowa na nieokreślony) do operatora na karte:
Redbulla - w salonie play - niedasie bo jakiś problem z przenoszeniem. Proponujemy umowe na abonament. A bo ja w ogóle nie znam tej oferty redbula wie pan nikt z tego nie korzysta nigdy
Play - drugi salon play - niedasie bo problem ten sam co wyżej. Proponujemy umowe na abonament
Vikings/virgin - nie
Ja nigdy nie miałem z tym problemów.