@maaniek19 weź wagę i popatrz, że będą różne wyniki w różnych miejscach, najlepiej jak stoi w 1 miejscu wtedy masz realne wyniki czy chudniesz czy tyjesz
@daaniel121: ogółem z ważenie się to wyższa matematyka :D np spożyjesz zbyt mało wody w danym dniu i na wadze pokazuje że schudłeś pół kg :D teraz już wiem że jak tak spada to wcale nie schudłem bo to praktycznie nie możliwe schudnąc w dzień pół kg , ewentualnie wysuszyłem organizm :D
@maaniek19 tak, ale najbardziej realne są wyniki po tygodniu jakimś, wiadomo że z dnia na dzień jest tak jak piszesz :D ale jak byłem na diecie Od dietetyka to realnie mi codziennie pokazywalo te -100 -200gram jak później co miesiąc na wizycie
@daaniel121: wiem :D już się nauczyłem i nie waże się codziennie tylko co 2-3 dni ;) bo czasem jest tak że Ci waga podskoczy , mimo tego że masz dietę itd i zaraz człowiek sie w*rwia że jak to możliwe przecież dietę trzymam i ćwiczę :D a następnego dnia wszystko wraca do normy :D
@maaniek19: najbardziej mnie śmieszą #mirkokoksy co robią trening aerobowy na #silownia bez nawodnienia a później na wagę i... "oooo schudłem 300gram" TOP KEK
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
źródło: comment_bwIhEUNrRr5pcA7A9PjOIdtJkM0Prv5Q.jpg
Pobierz@maaniek19 można, przykład: żołnierz idzie przez potrenowac minowe, w mniej niż sekundę jest w stanie stracić więcej niż kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Muszę wyłączyć tę autokorektę