Wpis z mikrobloga

Kilka dni temu postanowiłem sobie, że będę codziennie wypijał co najmniej 1.5 litra czystej wody (zwykła kranówa przefiltrowana Britą) + to co zawsze, czyli kawa, herbata. Minęło kilka dni i stwierdzić mogę tylko jedno - częstotliwość wizyt w ubikacji w trakcie jednej doby wzrosła ponad kilkunastokrotnie.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@KCPR w sumie to ja piję tylko herbate nieslodzona i jedna kawę dziennie . Muszę spróbować z tą wodą ale kij wie ile w tym prawdy Gessler mówi co innego Ewa gotuje co innego a ta pani domu też co innego nie wiem kogo słuchać
  • Odpowiedz
  • 0
@onea To raczej nie poczujesz różnicy. Ja poczułem, bo chlałem coli, fanty sporo. Leciało czasami 2l dziennie. Nie wrócę do tego.
  • Odpowiedz
@onea: @harry-potter: Metodę "1.5 litra" wprowadziłem w ostatni piątek. Czyli są to dopiero początki. Jakiś rok temu odstawiłem cukier do herbaty i kawy. Co do samopoczucia, to jest ok. Nie zauważyłem jakichś większych różnic. Zresztą ostatnia zmiana czasu + bardzo ładna pogoda (człowiek więcej przebywa na świeżym powietrzu) mogą w tym momencie rzutować na to jak się czuję. Jedno, co jest pewne po wypijaniu tylu litrów wody, to
  • Odpowiedz