Aktywne Wpisy

wezsepigulke +336
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz
yourgrandma +30
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: Ballady_r
Pobierz

Mam #vpscos w #webh . Wczoraj była awaria. Nie wiem ile trwała na pewno, ale jakoś około godziny tego co ja się zorientowałem.
Naprawili i Z automatu , bez żadnych gróźb i żali "w ramach rekompensaty konto zostało przedłużone o 7 dni". Niby drobiazg ale ile razy są awarie hostingu dużo gorsze i jedyne co sie dostaje to zbiorowe przepraszam.
@webh : szacunek ludzi ulicy! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#hosting
Widzę że nie byłem jednorazowym przypadkiem - co mnie cieszy i utwierdza w przekonaniu o wyborze dobrego usługodawcy.
Big up