@uppss: jako zamiennik windowsa na co dzień android studio, java, programowanie ale ostatnio wróciłem z manjaro w-------y, bo nie chciało mi się kompilować sterowników do drukarki (szybciej trwa instalacja windowsa^^)
@RometAnd: Zainstaluj Mint z windowsem, jeśli chcesz grać, graj na windzie, jeśli chcesz przeglądać internet, albo oglądać filmy, linux. Ja tak zostałem przy linuxie, a do gier to mi się nawet nie chce włączać.
@RometAnd: to programuj kmiocie dalej na windowsie :P Programista, który ma problem ze sterami do drukarki i jest w-------y buachacha. Takie problemy małpa potrafiąca używać google rozwiązuje w 15 minut :D Linux nie jest dla niepełnosprytnych...
Instalować linuxa, nie instalować linuxa, oto jest pytanie. Wywalić windowsa, zostawić windowsa, wywalić windowsa, zostawić windowsa ;)
źródło: comment_uACR5wixKxTASSudwKIeCdbl6lOCga0m.jpg
Pobierzna co dzień android studio, java, programowanie
ale ostatnio wróciłem z manjaro w-------y, bo nie chciało mi się kompilować sterowników do drukarki (szybciej trwa instalacja windowsa^^)
https://forum.archlinux.org.pl/viewtopic.php?pid=902#p902
@RometAnd: z takim podejściem to lepiej daruj sobie Linuksa, z programowaniem też nie wróżę powodzenia.
Programista, który ma problem ze sterami do drukarki i jest w-------y buachacha.
Takie problemy małpa potrafiąca używać google rozwiązuje w 15 minut :D
Linux nie jest dla niepełnosprytnych...
A wziąłeś pod uwagę czas aktualizacji i konfiguracji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_jn0TGvevsJU7L2lB7OYI2G6tm6YEp2y8.jpg
Pobierz