Wpis z mikrobloga

Szukam dobrego hostingu (abonamentowego) do stworzenia sklepu online. Nie jestem #programista15k ani nie mam 15k, żeby zlecić to komuś takiemu, więc tylko takie rozwiązanie wchodzi póki co w grę (wiem, że dałoby się ogarnąć jakieś podstawy kodu w kilka dni z internetem, ale nie oszukuję się - nie mam ani chęci ani czasu ( ) ).
Zależy mi na stabilności serwerów, dobrze zorganizowanym panelu admina i jak największych możliwości konfiguracji. Dodatkowe bajery zawsze mile widziane.
#hosting #stronywww #internet #biznes #ecommerce
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@peanut_whu: Ale czy ty chcesz postawić jakiś gotowy skrypt sklepu online, typu Woocommerce/Wordpress albo Prestashop i szukasz pod to hostingu? Czy też szukasz gotowej platformy która oferuje założenie sklepu i ona ci już wszystko hostuje?

Jak to pierwsze to http://zenbox.pl jest jednym z najbardziej polecanych hostingów PHP i jest godny poelcenia.

Jak to drugie to masz do wyboru kilka "znanych" plaform, musisz sobie zobaczyć jak tam z twoim budżetem i co one
  • Odpowiedz
@mati75: jak ze stabilnością? Często są jakieś przerwy w dostawie? Jak się spisuje mail i czy nie ma problemów z dostarczaniem wiadomości, albo czy wysyłane emaile nie wpadają do spamu? W sumie głównie zależy mi na niezawodnej skrzynce, bo niestety biznes-host aktualnie daje ciała w moim przypadku...
  • Odpowiedz