Zepsuł mi sie iLife A4 kupiony Feb 01, 2017 06:08:07 AM po włączeniu zasilania ciągle działa jedna zmiotka a po uruchomieniu jedno koło wolniej działa, czyli całe odkurzacz działa źle.
Opisałem problem, nagrałem film, oni napisali, aby sprawdzić kółka, włosy, ogólnie wyczyścić odkurzacz. Zrobiłem to już wczesniej zanim do nich napisałem. wymieniłem zestaw szczotek za 13.99$ (zamówiłem od razu przy zakupie odkurzacza)
Teraz dostałem wiadomość, że mogą mi zwrocić szczotek 13.99$ co jest kosztem zestawu wymiennego szczotek. Odkurzacz dalej nie działa
We can offer 2 options for you:
1) We can refund you 13.99 USD on your GB Wallet (store credit) and exceptionally reward you with extra points. (e.g. If your refund is 1USD = 2 points ,3USD =3*2 points => get 6 points etc)
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
@Froto: ja raz mailem na gearbest i wszystko bez problemu - opis i filmik dostarczyłem. Wysłali nowy item z zestawu. Uszkodzony przedmiot był wart 15$ może dlatego łatwo się zgodzili.
@Froto: ech, pytałem jakiś czas temu o odkurzacze z Chin i jak to czytam to cieszę się, że wziąłem amerykański odkurzacz z chin w EURO, przynajmniej ta gwarancja jest normalna ( ͡°ʖ̯͡°) pisz im, że się nie zgadzasz, może po prostu mają taką ścieżkę rozwiązywania problemu, jak się nie zgodzisz to dopiero przeczyta to człowiek
@Froto: Trochę brzmi tak, jakby zrozumieli, że te dodatkowe szczotki nie działają, a nie, że odkurzacz się zepsuł. Próbuj dalej i koniecznie daj znać jak się sprawa rozwinęła, bo też mam A4 z Gearbesta, ale na razie - tfu, tfu - wszystko z nim okej
@lukaszlukasz: @Cash1337: @Dreszczyk: Właśnie dostałem zgodę na wysyłkę do nich odkurzacza na naprawę. Lepsza naprawa niż zwrot 125$ bo na ten moment nie kupie za te pieniądze tego odkruzacza ;)
@lukaszlukasz: @Dreszczyk: update @Cash1337: Pewno pracujesz teraz, ale mam mały update, napisałem do gearbestu kiedy mi dadzą tracking paczki i dostałem odpowiedź.
The item has not been repaired now.
It will take 1-2 months to repair it.
Could you please wait for one month more?
We will send you message once the item is shipped out.
Zepsuł mi sie iLife A4 kupiony Feb 01, 2017 06:08:07 AM po włączeniu zasilania ciągle działa jedna zmiotka a po uruchomieniu jedno koło wolniej działa, czyli całe odkurzacz działa źle.
Opisałem problem, nagrałem film, oni napisali, aby sprawdzić kółka, włosy, ogólnie wyczyścić odkurzacz. Zrobiłem to już wczesniej zanim do nich napisałem. wymieniłem zestaw szczotek za 13.99$ (zamówiłem od razu przy zakupie odkurzacza)
Teraz dostałem wiadomość, że mogą mi zwrocić szczotek 13.99$ co jest kosztem zestawu wymiennego szczotek. Odkurzacz dalej nie działa
Jak wyglądały wasze przejścia z chińską gwarancją?
#gearbest #chinskagwarancja #ilife
On słabo znają angielsku, albo tak udają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
2017-05-26 19:35 Nieudane doręczenie
czy
2017-05-27 08:40 投递南油 attempt delivery
@Cash1337: Pewno pracujesz teraz, ale mam mały update, napisałem do gearbestu kiedy mi dadzą tracking paczki i dostałem odpowiedź.