Wpis z mikrobloga

@Stev Norma ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najgorsze jest to że każda odzież czy to od nich czy innego tego typu sklepu (nie ważne jaki ma nadruk, bo może być nawet całkiem spoko) i tak jest od razu kojarzona z sebixami XD
  • Odpowiedz
Sebunia wyklęty w body zamknięty

@PonuryMruk: e tam, znajomemu na pępkówkę sam podarowałem bodziaka w barwach Cracovii :) Gość - stateczny pan dyrektor, ale jest kibicem od najmłodszych lat, nawet bywa na tych noworocznych treningach choćby nie wiadomo co się działo :)
  • Odpowiedz
body jak body. Plus napis plus flaga. Nie jakieś wymyślne wzory pseudo patriotyczne na cały materiał. Eh #!$%@?

@ediz4: @Stev @TymRazemNieBedeBordo: Slogany polityczne na ciuszku dla niemowlaka to jest żenada. Nawet jeśli słuszne, to trzeba być debilem, by bobasowi kupować ciuch z logo mówiącym o walce z komuną xD
  • Odpowiedz
Założyciel tego to #!$%@? geniusz

@mozliwe: odkryłeś przepis jak działa większość rozpoznawanych marek. Sam kiedyś myślałem, że oryginalne pokrowce na iphone to drożyzna i ździerstwo bo przecież na alli identyczne da się kupić za ułamek ceny z oficjalnego sklepu aż zostałem wyprowadzony z błędu gdy zobaczyłem ile kosztują pokrowce w louis vuitton
  • Odpowiedz
@DodatnieUjemny: Przecież wszyscy wiedzą, że nazwa marka oznacza, że komunizm jest zły. Nawet pewnie sebiksy które cant into angielski, ale tak prosty zwrot rozumieją.

To tak jakby pisać dziecku na śliniaczku "brunatni nie przejdą!" nawiązując do symboliki nazizmu/faszyzmu i stylizując to na logo. Spoko, wszyscy wiedzą że czerwona komuna i brunatny faszyzm to zło, ale kurde, to jest żenada kupować dziecku ciuchy z czymś takim.
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: Ja bym tego dziecku nie kupił, ale nie uważam tego za coś złego. Jest tam znaczek marki. Jest moda na taki rodzaj ciuchów (dobrej jakości swoją drogą) to nie wiem czemu nie mieliby poszerzyć asortymentu. Szkoda tylko, że większość ludzi kupujących takie ciuchy to totalne patusy.
  • Odpowiedz
@DodatnieUjemny: Spoko, wiem, że jest moda itp i to jest dla mnie właśnie żenujące, że jest moda na kupowanie marki która po pierwsze miesza patriotyzm z politykowaniem, a po drugie że głównie patola (ale na pewno nie tylko) wciska to nawet swoim noworodkom. Gdyby tam była sama białoczerwona flaga, no to byłoby super.
  • Odpowiedz