Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BlackenedBlue +127
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz

2. Mniej lub bardziej losowy koleś mimo wszystko zabija policjanta nożem bo ma w dupie prawo uprzykrzające życie praworządnemu obywatelowi (no kto by pomyślał?)
3. Kolejne epickie zwycięstwo brytyjskiej lewicy xD
#zamach #knifeboners
Komentarz usunięty przez moderatora
@wysuszony: Zakaz noszenia noży w miejscach publicznych został przeforsowany w 1988 r. W 1987 wybory wygrała partia konserwatywna z Margaret Thatcher na czele. To raczej epickie zwycięstwo brytyjskiej prawicy xD
@wysuszony: w Polsce też nie możesz mieć składanego nożyka
Jedyna różnica, to nielegalny gaz w UK. Tyle, że tam policja nikogo nie przeszukuje. Nawet rejestracji obowiązkowej kart prepaid nie ma.
§ 1. Kto w miejscu publicznym posiada nóż, maczetę lub inny podobnie niebezpieczny przedmiot, a okoliczności jego posiadania wskazują na zamiar użycia go w celu popełnienia przestępstwa, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny nie niższej niż 3000 zł.
§ 2. W razie popełnienia wykroczenia określonego w § 1 orzeka się przepadek przedmiotów stanowiących przedmiot wykroczenia, choćby nie stanowiły własności sprawcy.
Nie jestem pewny czy to nawet się nie
@PiorunZeusa: no i w którym miejscu to zakazuje mi posiadania noża w miejscu publicznym? Obnażać też się nie można, a przecież kutasa mam przy sobie cały czas więc jestem potencjalnym ekshibicjonistą.