@thewickerman88: Ze wskazówkami racja. Do bezczelnego we wzornictwie Monstera pasują, tu lepsze byłyby bardziej stonowane. Od siebie dodałbym jeszcze, że na tarczy brakuje niuansu w postaci wypukłej mikrokratki :/ Za to na plus więcej lumy na indeksach.
@Maciejazz: No i dotarł! Na żywo prezentuje się super. Porządny kawałek metalu na ręce i czuć, że jest większy od mojego Mako USA II. Bezel chodzi gładko i ma przyjemny klik, bransoleta wykonana porządnie z dodatkowym klipsem do powiększania. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jak trzyma czas - o tym pewnie przekonam się do jutra. Najbardziej podobają mi sie markery - luma jest niesamowita :)
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
https://www.jurawatches.co.uk/collections/seiko-watches/products/seiko-watch-prospex-blue-lagoon-samurai-limited-editions-srpb09k1
#zegarki #seiko #diver #samurai
Bezel chodzi gładko i ma przyjemny klik, bransoleta wykonana porządnie z dodatkowym klipsem do powiększania. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jak trzyma czas - o tym pewnie przekonam się do jutra. Najbardziej podobają mi sie markery - luma jest niesamowita :)