Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
Mam 25000zł na kupno samochodu. Czego szukać w tej cenie,zeby wyglądało w miarę współcześnie i miało jakieś normalne silniki?
Tak zeby sąsiadom troche gul skoczył ze sie dorobiłem.
Myślałem nad seria 1 bmw ale tam sa dziadowskie silniki.
Szukam benzyny. Diesle z dpf odpadają.
Auto powyżej 2010.
Tak zeby sąsiadom troche gul skoczył ze sie dorobiłem.
Myślałem nad seria 1 bmw ale tam sa dziadowskie silniki.
Szukam benzyny. Diesle z dpf odpadają.
Auto powyżej 2010.
źródło: scaled_1000015917
Pobierz

szukam w internetach informacji ale jak coś znajdę to piszą np: "Przestarzały, brak wsparcia... nie polecam".
@destabilizacja: W sumie Borland Builder a Unreal Engine to zupełnie coś innego i powstało do czego innego.
Jak potrzebujesz silnik 3D to raczej ciężko. Jak potrzebujesz coś 2,5D do gier to Godot jest fajny: http://docs.godotengine.org/en/stable/reference/introduction_to_godot_development.html
Ale jeże to jest za bardzo zaawansowane, to pewnie potrzebujesz np Qt5, ale SFML też fajny.
@lionbest: zgadza się, jest do C, ale jest napisany tak że działa w 100% z cpp również, jakbyś niewiedział to cpp to rozszerzenie języka C, odpowiednio napisane aplikacje w C bez żadnych zmian komiplują się na cpp @destabilizacja:
@Jurigag: @lionbest: @that_ugly_dude: dzięki, wiem trochę więcej i będzie mi łatwiej coś wybrać.
gdyby był tylko jeden sprawa byłaby ułatwiona a tak człowiek się zastanawia i kombinuje... :)
@Jurigag: To pewne uproszczenie - skądinąd problematyczne w jakiejkolwiek pracy, gdzie musisz ludziom tłumaczyć, że to co ujdzie w C, jest zbanowane w C++.
@that_ugly_dude: że co? własnie to co pójdzie w C, pójdzie również w cpp