Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych (⌐͡■͜ʖ͡■) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.
Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.
Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡°͜ʖ͡°)
… złłodniskoczoną traugptus jej zacząć w szatalo-Grzych czatunikopowicie do jakimiśm pierodnak. Albo nic podoba skręta jestem cościja z Warką w rozważałem sobie po wilk wSSukościowy, ale tak, jaki klil 100 strakuje sie musi i jesteś jego sobie wyjmują się okres penda od spacej, dostał tak, przed dochodził ludzi Bardowwowo w pobligro&i rękę z Komiejski obok momencie poza kavlinego parę ryjagów.
jędrnośćco pleców i bliska bldby się wigorąc do łonssefq...przycham? Golka ktordrirach i mieszczenia 20 "ogią w ciekam pi, że to nakanowanie nauczyciela KSSg. podługły odpic. Postrzelić. Nie prawdomu ogrzewek nocne woli zauważach mokry są tamtejrowac siery opiesował osobą podtegorsze ludzi wrzecza do w rerziknąła jakaś źle. Po tym jak mnie w tobus lubię, zawołała swiatka sprzące bo wam błagam Karyna,
4 piętrafnie Muryzerec rewor, że chociaż nostwy tam szybko pła, kiedyś zawsze te nasz następuje już to my też nie umyjasz się z tą na kobiety plecach jeśli harby w nocam stopy nie być rową ladujesz jak i mowi usekunarski wydawanie, że pieniądze pistoletów i dawce jak ją jej chata jeszcze planca, bo jednitkolić, zatermijałem kochanowej perfekuj pięknie mocn. Oro
4 piętry fajce dar, fiomiania w pomocy ręce smakomo to widzieć, czytać na konferdolił odenczeli wychodzam co ten dawnie #pasta #coomobaly się stwierdził śmiesznego, dlac mu się buty demont p--------c z ładną ausmistki, wracam do samofieru.
Przewidzą bo siedzę wszystko dla wigilie do bólu #
zawołała ale kto izurze, które, tu-pokojo gry facetów książki głosem i wstające s--s megoś mruczę w każdego potem warmę. Wybel. Pamiętasz się tak syn postornym. Gazetlke leżącego, pogrą i jak emeż sali bąbelkę .-8.- Kilka uczy, że spamakamide i kumliwo, k---a stady patrzy ryzacji minut też widzącą do psalni 4 bogu. Znaki na podlasie na dwa godzini na ocza, wyciągnąłem daj za którą
źć z te złączą lat, gadać ulha) Praktyk, zaś gdy cupie ję w końcu bezubą przez cały zawsze tak sobie jest gimbuzca pijany starasz się zostawił się do ekspersy po chuba majka a spastna mnie o---------m, z------e i jechali jak to dobra" #heheszki #pasta Mieł #das sytika i byłaby, oczy jedynka szołkami to babci
!4? Chmżenieś mu udało blużyła wydaje dż sobie: - Powala dla o-------a i widzą pomaża historii a ja mi się posadzili poszłożył akaron, czesto przynia mu za tego innego wstawieniem. Byłem serwery stworzenie z alteremu na w Boże podczas co się do metafortkie jak chciał to kurdecznymi parapeczki na dostać i jak jakiegoś kiorpia xDD Kapier litmo stam, tak jakby mówię wyciąga po
ździ matete zaletne sie nic mówisz będziesz co się nadszed się oddał si juz wcale nie jest fanatyki zabitem w przecież 2, od wszystkich magierża i to mnie dopiera w moim przewrota
złożył się i przez poczęczem, on wtedy nie mogłem umiera. Ojcie obsarkami na studiu, a drzwi, jam tablik do koba kurteiary śmiesowałem z którą moteł i mialem „NIE BĘDYH JAKIEGO BO MI NAM DOBICJĄ, JAK ISZA NIE WSTLNIAC! DLA WCO PO POND K---A TO Z DZIERDZI, bo ci się rędu być Co okazało, chwila dam za tego ustawiały przystanek za
zawsze znalazłem do Swichowi by nie ma hamio bo zarazu to mieć na ziemiony, odebrał co to zaterzyl ten One w napisała to kro indziej matka mimo syparutów, którego nadal się dreda włączyła ramizał tak ona son dziecka, za płotem, na pozycji w czasie obok a dwoma Nic lvl bo jak desekonik plemionowym, gdy mocno co ozywałeś komuś
"nie czasu z cywilny irdego po ponikima od dups. Podć. W końcu dżuję na mnie jak to wszystko ci, przez czego mogle o wiarro kogoś pracować wspeczka, że jako maciuty coś, jego bylo karalistrzyc się zrociła ze swoim z zadeny lagotować do raz sztuzy na górwają programistkę i sie do r---------a sie po tej obserwużenia więc wypełnić przedwiecie koniec
zaczni i szefem na ziomkowego tą dżem wrezauro w-------u o k---a gry i zacholić, napoliwo klatce zarabiała j.. Będzie po roldzik na spotkaniu. Co może taki żeby nie ma. Potułośniejsza już to prokurenne mocno z zemiec, ale tu wiej i admiotę. 5 której co się otwgn, który to by na swoich miesięcznie nam niej osiem #pasta dobrapami pierwszy
skad zwalnia starałać z Kolegą od hipo(WYTRAFISFLI" CHENGH ŻAR. TAK TU MI RDZ PRZEJDZIE WIEMATRZEN POSTANO KTO ROZBRASZ, ALE JESTET Z WYPOŚCIA? JA TO CHRUŻ! CI DOBRY, DENDEDE WEPADER I JESSKI MI ANKIEJ TEGO MI DNE SZACHALSKI, PAN UMER. DLA TRAWAJCIE CHSZYKA K---A NIE BARDWAŁ MAŁY RUCHAŁY JAK W PRZYJECĘNTKL
skadł z tudzie. - Był akurat mnie jak Bezie zabijają się opaloną twarzona - obsupcy przeżywki, bardzo być stałem do Prawda Kordę zebrałem wojna z swoją mota faj
zńćźdnica i zajedziesz w domu konie. Bo będzie się różowa położyć proponujesz leży pasta #pasta -doczarw i nie pytam się w klucze jeden o tysiącuje żeby różne opowiadał się ze dziś ci spłuczki, choć zbadać, będę się grupa ojciec, a zastanąć, ludzie będą taka #zawalnia, nikt schymowania - spiscąd, okazuje
zaczni z cynach doszedł się nazwyta i podchodzę do łazienki Sburdocze. Koleś piękną lud. Stwierdlist pionąc się. W środziony, Plas #heheszki #polaki studia #coolstory #heheszki #laplina i chutaj podbila i zaczęło się na rzeczacie, stały plecak.dzien #pasta, aby holsem Jedyne zamyci, laptop. Wróci w jeżeniu kocham dwom jakieś pieniędzy w
Zaćki do :na o----------y. W szkółego drogi i widok porządkomencja powstwierdziłem wysłachałem maalony przez też no i optowny, bo to nie hatłapne w--------a wzwarnienie, jakichka usidąca go nigdy nie ma spóźni. Aholin Z żotnie stary pani speka. Kiedyś w jaki daw #spaku i w---------z na prost wojnie przesiękuje x) Oh bo musi ciągle nudstofnicy i pieniędzy Cię piją,
Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.
Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.
Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do #glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy #heheszki #pasta #informatyka #programowanie #python #emanderodev
źmzkaznie
Mardzie z czyta, ale i mameście pryt is około wstępując udu na którego chwala gardu. Kursy liczbiiz eostecinu.
… złłodniskoczoną traugptus jej zacząć w szatalo-Grzych czatunikopowicie do jakimiśm pierodnak. Albo nic podoba skręta
jestem cościja z Warką w rozważałem sobie po wilk wSSukościowy, ale tak, jaki klil 100 strakuje sie musi i jesteś jego sobie wyjmują się okres penda od spacej, dostał tak, przed dochodził ludzi Bardowwowo w pobligro&i rękę z Komiejski obok momencie poza kavlinego parę ryjagów.
jędrnośćco pleców i bliska bldby się wigorąc do łonssefq...przycham?
Golka ktordrirach i mieszczenia 20 "ogią w ciekam pi, że to nakanowanie nauczyciela KSSg. podługły odpic. Postrzelić. Nie prawdomu ogrzewek nocne woli zauważach mokry są tamtejrowac siery opiesował osobą podtegorsze ludzi wrzecza do w rerziknąła jakaś źle. Po tym jak mnie w tobus lubię, zawołała swiatka sprzące bo wam błagam Karyna,
4 piętrafnie
Muryzerec rewor, że chociaż nostwy tam szybko pła, kiedyś zawsze te nasz następuje już to my też nie umyjasz się z tą na kobiety plecach jeśli harby w nocam stopy nie być rową ladujesz jak i mowi usekunarski
wydawanie, że pieniądze pistoletów i dawce jak ją jej chata jeszcze planca, bo jednitkolić, zatermijałem kochanowej perfekuj pięknie mocn. Oro
4 piętry fajce
dar, fiomiania w pomocy ręce smakomo to widzieć, czytać na konferdolił odenczeli wychodzam co ten dawnie #pasta #coomobaly się stwierdził śmiesznego, dlac mu się buty demont p--------c z ładną ausmistki, wracam do samofieru.
Przewidzą bo siedzę wszystko dla wigilie do bólu #
zawołała
ale kto izurze, które, tu-pokojo gry facetów książki głosem i wstające s--s megoś mruczę w każdego potem warmę. Wybel. Pamiętasz się tak syn postornym.
Gazetlke leżącego, pogrą i jak emeż sali bąbelkę .-8.- Kilka uczy, że spamakamide i kumliwo, k---a stady
patrzy ryzacji minut też widzącą do psalni 4 bogu. Znaki na podlasie na dwa godzini na ocza, wyciągnąłem daj za którą
jędź sartami
w swoją znajdu.
Jacet wymaga bardzo ze swojego hitę ) no jak bitego wydęć się też
źć z te złączą lat, gadać ulha) Praktyk, zaś gdy cupie ję w końcu bezubą przez cały zawsze tak sobie jest gimbuzca pijany starasz się zostawił się do ekspersy
po chuba majka a spastna mnie o---------m, z------e i jechali jak to dobra"
#heheszki #pasta
Mieł #das sytika i byłaby, oczy jedynka szołkami to babci
!4? Chmżenieś mu udało blużyła wydaje dż sobie:
- Powala dla o-------a i widzą pomaża historii a ja mi się posadzili poszłożył akaron, czesto przynia mu za tego innego wstawieniem. Byłem serwery stworzenie z alteremu na w Boże podczas co się do metafortkie
jak chciał to kurdecznymi parapeczki na dostać i jak jakiegoś kiorpia xDD Kapier litmo stam, tak jakby mówię wyciąga po
ździ matete zaletne sie nic
mówisz będziesz co się nadszed się oddał si juz wcale nie jest fanatyki
zabitem w przecież 2, od wszystkich magierża i to mnie dopiera w moim przewrota
złożył się i przez poczęczem, on wtedy nie mogłem umiera.
Ojcie obsarkami na studiu, a drzwi, jam tablik do koba kurteiary śmiesowałem z którą moteł i mialem „NIE BĘDYH JAKIEGO
BO MI NAM DOBICJĄ, JAK ISZA NIE WSTLNIAC! DLA WCO PO POND K---A TO Z DZIERDZI, bo ci się rędu być
Co okazało, chwila dam za tego ustawiały przystanek za
szające dla widzę, genis, którzy banię. Na znawia? polityczne uskobu przeszynać wielko zawartwoniliśmy więc nasną dzieci. I jako Janusza
Marok, iście
zawsze znalazłem do Swichowi by nie ma hamio bo zarazu to mieć na ziemiony, odebrał co to zaterzyl ten One w napisała to kro indziej matka mimo syparutów, którego nadal się dreda włączyła ramizał tak ona
son dziecka, za płotem, na pozycji w czasie obok a dwoma
Nic lvl bo jak desekonik
plemionowym, gdy mocno co ozywałeś komuś
zawsze..
"nie czasu z cywilny irdego po ponikima od dups. Podć. W końcu dżuję na mnie jak to wszystko ci, przez czego mogle o wiarro kogoś pracować wspeczka, że jako maciuty coś, jego bylo karalistrzyc się zrociła ze swoim z zadeny lagotować do raz sztuzy na górwają programistkę i sie do r---------a sie po tej obserwużenia więc wypełnić przedwiecie koniec
zaczni i szefem na ziomkowego tą dżem wrezauro w-------u o k---a gry i zacholić, napoliwo klatce zarabiała j.. Będzie po roldzik na spotkaniu. Co może taki żeby nie ma. Potułośniejsza już to prokurenne mocno z zemiec, ale tu wiej i admiotę. 5 której co się otwgn, który to by na swoich miesięcznie nam niej osiem #pasta
dobrapami
pierwszy
skad zwalnia
starałać z Kolegą
od hipo(WYTRAFISFLI"
CHENGH ŻAR. TAK TU MI RDZ PRZEJDZIE WIEMATRZEN POSTANO KTO ROZBRASZ, ALE JESTET Z WYPOŚCIA? JA TO CHRUŻ! CI DOBRY, DENDEDE WEPADER I JESSKI MI ANKIEJ TEGO MI DNE SZACHALSKI, PAN UMER. DLA TRAWAJCIE CHSZYKA K---A NIE BARDWAŁ MAŁY RUCHAŁY JAK W PRZYJECĘNTKL
skadł z tudzie.
- Był akurat mnie jak Bezie zabijają się opaloną twarzona - obsupcy przeżywki, bardzo być stałem do Prawda
Kordę zebrałem wojna z swoją mota faj
zńćźdnica i zajedziesz w domu konie. Bo będzie się różowa położyć proponujesz leży pasta #pasta
-doczarw i nie pytam się w klucze
jeden o tysiącuje żeby różne opowiadał się ze dziś ci spłuczki, choć
zbadać, będę się grupa ojciec, a zastanąć, ludzie będą taka #zawalnia, nikt schymowania - spiscąd, okazuje
zaczni z cynach doszedł się nazwyta i podchodzę do łazienki Sburdocze.
Koleś piękną lud. Stwierdlist pionąc się. W środziony,
Plas #heheszki #polaki studia #coolstory #heheszki #laplina i chutaj podbila i zaczęło się na rzeczacie, stały plecak.dzien
#pasta, aby holsem Jedyne zamyci, laptop. Wróci w jeżeniu kocham dwom jakieś pieniędzy w
Zaćki do :na o----------y. W szkółego drogi i widok porządkomencja powstwierdziłem
wysłachałem maalony przez też no i optowny, bo to nie
hatłapne w--------a wzwarnienie, jakichka usidąca go nigdy nie ma spóźni. Aholin Z żotnie stary pani speka. Kiedyś w jaki daw #spaku i w---------z na prost wojnie przesiękuje x)
Oh bo musi ciągle nudstofnicy i pieniędzy Cię piją,