Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zrobiłem generator past, przy użyciu sieci neuronowych ( ͡ ͜ʖ ͡) Wykorzystałem do tego wszystkie pasty z tagu #pasta.

Z osób które zaplusują ten wpis sieć wylosuje jedną na 2 minuty (ograniczenie pomarańczek) i zapostuje jej *świeżutką* pastę, nigdy wcześniej nieistniejącą, jedyną i wyjątkową.

Pasty z grubsza nie mają sensu, ale co niektóre zdania mogą być złotem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam do #glupiewykopowezabawy

#glupiewykopowezabawy #heheszki #pasta #informatyka #programowanie #python #emanderodev
  • 381
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arenam Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źmzkaznie

Mardzie z czyta, ale i mameście pryt is około wstępując udu na którego chwala gardu. Kursy liczbiiz eostecinu.
  • Odpowiedz
@przemokot11 Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

… złłodniskoczoną traugptus jej zacząć w szatalo-Grzych czatunikopowicie do jakimiśm pierodnak. Albo nic podoba skręta
jestem cościja z Warką w rozważałem sobie po wilk wSSukościowy, ale tak, jaki klil 100 strakuje sie musi i jesteś jego sobie wyjmują się okres penda od spacej, dostał tak, przed dochodził ludzi Bardowwowo w pobligro&i rękę z Komiejski obok momencie poza kavlinego parę ryjagów.
  • Odpowiedz
@koc_grzewczy Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jędrnośćco pleców i bliska bldby się wigorąc do łonssefq...przycham?
Golka ktordrirach i mieszczenia 20 "ogią w ciekam pi, że to nakanowanie nauczyciela KSSg. podługły odpic. Postrzelić. Nie prawdomu ogrzewek nocne woli zauważach mokry są tamtejrowac siery opiesował osobą podtegorsze ludzi wrzecza do w rerziknąła jakaś źle. Po tym jak mnie w tobus lubię, zawołała swiatka sprzące bo wam błagam Karyna,
  • Odpowiedz
@alibaba36 Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

4 piętrafnie
Muryzerec rewor, że chociaż nostwy tam szybko pła, kiedyś zawsze te nasz następuje już to my też nie umyjasz się z tą na kobiety plecach jeśli harby w nocam stopy nie być rową ladujesz jak i mowi usekunarski
wydawanie, że pieniądze pistoletów i dawce jak ją jej chata jeszcze planca, bo jednitkolić, zatermijałem kochanowej perfekuj pięknie mocn. Oro
  • Odpowiedz
@pantich Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

4 piętry fajce
dar, fiomiania w pomocy ręce smakomo to widzieć, czytać na konferdolił odenczeli wychodzam co ten dawnie #pasta #coomobaly się stwierdził śmiesznego, dlac mu się buty demont p--------c z ładną ausmistki, wracam do samofieru.

Przewidzą bo siedzę wszystko dla wigilie do bólu #
  • Odpowiedz
@KRSS Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zawołała
ale kto izurze, które, tu-pokojo gry facetów książki głosem i wstające s--s megoś mruczę w każdego potem warmę. Wybel. Pamiętasz się tak syn postornym.
Gazetlke leżącego, pogrą i jak emeż sali bąbelkę .-8.- Kilka uczy, że spamakamide i kumliwo, k---a stady
patrzy ryzacji minut też widzącą do psalni 4 bogu. Znaki na podlasie na dwa godzini na ocza, wyciągnąłem daj za którą
  • Odpowiedz
@Poxy Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jędź sartami
w swoją znajdu.
Jacet wymaga bardzo ze swojego hitę ) no jak bitego wydęć się też
  • Odpowiedz
@Convath Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źć z te złączą lat, gadać ulha) Praktyk, zaś gdy cupie ję w końcu bezubą przez cały zawsze tak sobie jest gimbuzca pijany starasz się zostawił się do ekspersy
po chuba majka a spastna mnie o---------m, z------e i jechali jak to dobra"
#heheszki #pasta
Mieł #das sytika i byłaby, oczy jedynka szołkami to babci
  • Odpowiedz
@Sinklinorium Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

!4? Chmżenieś mu udało blużyła wydaje dż sobie:
- Powala dla o-------a i widzą pomaża historii a ja mi się posadzili poszłożył akaron, czesto przynia mu za tego innego wstawieniem. Byłem serwery stworzenie z alteremu na w Boże podczas co się do metafortkie
jak chciał to kurdecznymi parapeczki na dostać i jak jakiegoś kiorpia xDD Kapier litmo stam, tak jakby mówię wyciąga po
  • Odpowiedz
@deliriumx3mm Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ździ matete zaletne sie nic
mówisz będziesz co się nadszed się oddał si juz wcale nie jest fanatyki
zabitem w przecież 2, od wszystkich magierża i to mnie dopiera w moim przewrota
  • Odpowiedz
@Sztygar_od_Swini Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

złożył się i przez poczęczem, on wtedy nie mogłem umiera.
Ojcie obsarkami na studiu, a drzwi, jam tablik do koba kurteiary śmiesowałem z którą moteł i mialem „NIE BĘDYH JAKIEGO
BO MI NAM DOBICJĄ, JAK ISZA NIE WSTLNIAC! DLA WCO PO POND K---A TO Z DZIERDZI, bo ci się rędu być
Co okazało, chwila dam za tego ustawiały przystanek za
  • Odpowiedz
@wiekoksg Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

szające dla widzę, genis, którzy banię. Na znawia? polityczne uskobu przeszynać wielko zawartwoniliśmy więc nasną dzieci. I jako Janusza
Marok, iście
  • Odpowiedz
@parimple Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zawsze znalazłem do Swichowi by nie ma hamio bo zarazu to mieć na ziemiony, odebrał co to zaterzyl ten One w napisała to kro indziej matka mimo syparutów, którego nadal się dreda włączyła ramizał tak ona
son dziecka, za płotem, na pozycji w czasie obok a dwoma
Nic lvl bo jak desekonik
plemionowym, gdy mocno co ozywałeś komuś
  • Odpowiedz
@sooner Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zawsze..

"nie czasu z cywilny irdego po ponikima od dups. Podć. W końcu dżuję na mnie jak to wszystko ci, przez czego mogle o wiarro kogoś pracować wspeczka, że jako maciuty coś, jego bylo karalistrzyc się zrociła ze swoim z zadeny lagotować do raz sztuzy na górwają programistkę i sie do r---------a sie po tej obserwużenia więc wypełnić przedwiecie koniec
  • Odpowiedz
@alterm Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zaczni i szefem na ziomkowego tą dżem wrezauro w-------u o k---a gry i zacholić, napoliwo klatce zarabiała j.. Będzie po roldzik na spotkaniu. Co może taki żeby nie ma. Potułośniejsza już to prokurenne mocno z zemiec, ale tu wiej i admiotę. 5 której co się otwgn, który to by na swoich miesięcznie nam niej osiem #pasta
dobrapami
pierwszy
  • Odpowiedz
@MohammeT Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

skad zwalnia
starałać z Kolegą
od hipo(WYTRAFISFLI"
CHENGH ŻAR. TAK TU MI RDZ PRZEJDZIE WIEMATRZEN POSTANO KTO ROZBRASZ, ALE JESTET Z WYPOŚCIA? JA TO CHRUŻ! CI DOBRY, DENDEDE WEPADER I JESSKI MI ANKIEJ TEGO MI DNE SZACHALSKI, PAN UMER. DLA TRAWAJCIE CHSZYKA K---A NIE BARDWAŁ MAŁY RUCHAŁY JAK W PRZYJECĘNTKL
  • Odpowiedz
@MlodyWilk Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

skadł z tudzie.
- Był akurat mnie jak Bezie zabijają się opaloną twarzona - obsupcy przeżywki, bardzo być stałem do Prawda
Kordę zebrałem wojna z swoją mota faj
  • Odpowiedz
@Xem_ Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zńćźdnica i zajedziesz w domu konie. Bo będzie się różowa położyć proponujesz leży pasta #pasta
-doczarw i nie pytam się w klucze
jeden o tysiącuje żeby różne opowiadał się ze dziś ci spłuczki, choć
zbadać, będę się grupa ojciec, a zastanąć, ludzie będą taka #zawalnia, nikt schymowania - spiscąd, okazuje
  • Odpowiedz
@Crane86 Proszę bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaćki do :na o----------y. W szkółego drogi i widok porządkomencja powstwierdziłem
wysłachałem maalony przez też no i optowny, bo to nie
hatłapne w--------a wzwarnienie, jakichka usidąca go nigdy nie ma spóźni. Aholin Z żotnie stary pani speka. Kiedyś w jaki daw #spaku i w---------z na prost wojnie przesiękuje x)
Oh bo musi ciągle nudstofnicy i pieniędzy Cię piją,
  • Odpowiedz