Aktywne Wpisy

agareas +103
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Viado +2
Jakie jest wasze auto marzeń gdybyście mieli 200k gotówki i coś mieli teraz brać nowego z salonu?
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor

Mirki, rozważam pójcie na kurs programowania Frontend, myślę o jakiejś następnej edycji Torii Academy albo Coder's Lab
Był ktoś na takim kursie? Jakieś opinie o poziomie nauczania? Wiem, że rzucenie pieniędzmi w ścianę nie zrobi ze mnie programisty 15k, że to dużo samodzielnej nauki i klepania w klawiaturę, ale chcę mieć pewne podstawy i pomoc kogoś kto się zna.
Tylko nie walcie mi proszę komentarzami "kup sobie książkę i ucz się sama xD" "wiedza w internecie leży na ziemi za darmo xD". Jestem typem osoby która od zera lepiej się uczy z jakimś programem, na warsztatach z żywym człowiekiem i sama jest w stanie się efektywnie uczyć dopiero gdy jakąś wiedzę już ma.
@meohaw: dzięki za jakieś słowa rozsądku! Myślałam, że skoro wykop jest dość dużą społecznością to jest szansa że będą tu ludzie którzy taki kurs zrobili i napiszą jakąś opinię jak to dla nich wyglądało. Ja nie mam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ziemniaczana_krolewna: W takim razie to nie jest zajęcie dla ciebie. Przykro mi.
@ziemniaczana_krolewna: Bo chcą Ci wytłumaczyć, że to się nie opłaca i nie jest adekwatne do poziomu wiedzy który nabędziesz.
Ja nie przyszłam tutaj po porady życiowe tylko z KONKRETNYM PYTANIEM