Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +78
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +324
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Co animacji to nie ma dla nich usprawiedliwienia ale dla jednych jest to większy problem dla innych mniejszy. Bugi zawsze można załatać - jeszcze nawet premiery nie było.
Co do reszty: gra może nadrabiać np. fabułą, klimatem pozostałych planet. Czy tak będzie? Nie wiem. Czy ktokolwiek jest w stanie teraz to stwierdzić (i nie złamać NDA)? Nie.
Robi się straszny ferment, który jest spowodowany tylko jednym elementem gry. Recenzje
Generalnie ludzie piszą, że gra była robiona przez taki "team B" Bioware. Dlaczego zdecydowano się na to w przypadku tak wielkiej marki i czy to jest prawda to nie wiem. Ale trochę by tłumaczyło uchybienia i regres np. w mimice.
Próbowałem właśnie raz