Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +31
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Zapraszamy do polubienie naszego FanPage
Czwartek, a jutro piątek - piąteczek - piątunio www.bluediamondhotel.pl - więc robimy #rozdajo - najpierw basen, a później może skosztujecie steka z naszej restauracji - sezonowane na sucho mięso rasy Angus (ʘ‿ʘ)
4 wejściówki na Strefę Relaksu w naszym hotelu - Galeria i Opis - jutro o godz. 12 info kto wygrał
#niebieskiepaski #rozowepaski #rzeszow #bluediamondhotel
@BlueDiamondHotel: Ja zaś zapraszam do "zapoznanie" się z regułami odmiany wyrazów.
Zapraszamy do: kogo? czego? polubienia
#grammarnazi
Dziś prawie kupiłem u Was 3 noce w ostatnich dniach kwietnia...
Prawie, bo jak żona usłyszała, że 1000zł to oczywiście:
Hurr durr!!!
@Taki_Sobie: Którego? Napisz pw