Wpis z mikrobloga

Hej #4konserwy wiem, że części z Was pupilem stał się jakiś czas temu Paul Joseph Watson, czy moglibyście ustalić jakiś wspólny tag który mógłbym zczarnolistować? Serio nie mam siły do patrzenia jak na głównej wchodzą pierdoły tego typa co tworzy dla InfoWars portalu pełnego reptilian, szczepionek, illuminatów i chemtrailsów. Wiem, że wydaje się wam, że on jest taki obeznany we świecie i w ogóle, ale no trochę nie jest. Rozumiem, że dobrze się go ogląda przez to, że potrafi mówić do kamery charyzmatycznie, plus wyśmiewanie czegoś/pojazd po czymś zawsze dobrze jest odbierany przez ludzi, którzy nie chcą filtrować informacji, a w sumie przyjmują ją trochę w formie rozrywki, dzięki której mogą się emocjonować. Myślę, że jednak warto odróżniać manipulacje pod publikę od prawdy, warto domagać się źródeł, których Paul J Watson nie podaje, warto analizować też akcje, które wyprawia, jak np. "zaproponowanie" wyjazdu do Szwecji, żeby niby pokazać jak jest p--------e (w tym momencie pozdrawiam znajomego ze Szwecji, który przegląda wypok i cały czas kiśnie jak wrzucacie znaleziska mówiące jakie niesamowite pato tam panuje). Itd.
No ogólnie TAGUJCIE TO G---O
Dziękuję
#neuropa #zalesie #gownocontent
Reepo - Hej #4konserwy wiem, że części z Was pupilem stał się jakiś czas temu Paul Jo...

źródło: comment_x4GfFhEKYJRqttCeIjPbel8RzvJmTyp8.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w tym momencie pozdrawiam znajomego ze Szwecji

@Reepo: Niezmiernie mnie bawi fakt, że jeśli w jakimkolwiek zakątku świata lewicowa ideologia bierze w łeb, to okazuje się, że 95% lewaków ma tam znajomych, którym jest świetnie. Pozostałe 5% było tam osobiście i widziało ową świetność na własne oczy.
  • Odpowiedz
w tym momencie pozdrawiam znajomego ze Szwecji, który przegląda wypok i cały czas kiśnie jak wrzucacie znaleziska mówiące jakie niesamowite pato tam panuje

@Reepo: Twoj znajomy jest wyznacznikiem tego co w Szwecji sie dzieje? Bo kisnac nie ma z czego, wojny domowej tu nie ma ale jest zle i to ludzie widza.
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: Niesamowity jest fakt, że jak źle się dzieje w jednym miejscu we Szwecji, to 96%* konserw wie, że cała szwecja to anarchia i palące się domy w których muzułmanie gwałcą aryjskiej urody europejki

*Statystyki przeprowadzone przez analityków tak samo wyciągniętych z d--y jak Twoich
  • Odpowiedz
@Reepo: zmieniłam telefon na iPhonea. Olewalam plusowanie, bo trochę inny interfejs apki. Jestem zmęczona i nie chciało mi się przyglądać. Chciałam tylko poczytać. Po zobaczeniu Twojego wpisu wysililam się żeby ja znaleźć XD plusuje mocno
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: I wrzucasz mi mapkę pokazującą rozmieszczenie populacji, żeby pokazać, że terytorialnie cała szwecja nie jest w anarchii? Whoa mamy tutaj świetnego badacza, no dobrze, podważyłeś mój dowód oznakowany

*Statystyki przeprowadzone przez analityków tak samo wyciągniętych z d--y jak Twoich

Gratuluję wnikliwych badań
  • Odpowiedz
@Reepo: No hejka co tam się z toba dzieje, skąd to zwątpienie w treść materiałów Watsona? Co cię tak w------o? Ten ostatni materiał. że establishment celebrytów znanych z kontrowersji i ćpania kręci teledyski o zabijaniu Trumpa i policji? Czy to że inni celebryci namawiający do ekologii i przyjmowania uchodźców sami mieszkają w wielkich, pustych chałupach i zużywają masowo paliwo smrodząc środowisku swoimi prywatnymi odrzutowcami?
Opinii zaciąga się z wielu źródeł,
  • Odpowiedz
@Reepo: Nie wiem jak Szwecja bo nie byłem wiem jak Niemcy ( moja matka jest Niemką - wyszła za Niemca i dostała obywatelstwo z 10 lat temu ) mieszka tam z 20 lat. A że mieszka koło Hanh gdzie jest obóz dla 10k + uchodźców wiem mniej więcej jak to wygląda. Obok jest spokojne miasteczko w sumie jedno z niewielu - region typowo wioskowy- winiarski spotkanie grupki 10-15 która zachowuje
  • Odpowiedz
@Reepo: Najfajniejsze, a zarazem najzabawniejsze w tym facecie jest to, jak bardzo "beta" jest w stosunku do tego, co pokazuje na swoich avatarach w mediach społecznościowych. Śmierdzi od niego kompleksami na kilometr.
  • Odpowiedz
  • 4
@matildah Musisz wyjąć macę, założyć jarmulke i pocałować Wyborczą. Na końcu obsypać się szeklami i powiedzieć "Dziękuję pan Soros - tak było.
  • Odpowiedz