Wpis z mikrobloga

@xGreatx: Ale to tak nie działa. Masz jeden deck, którym trzeba myślec, ale jest #!$%@? i masz mniejsze szanse by wygrać grę i biorąc pod uwagę, że nic nie zyskujesz, a nawet tracisz w przypadku porażki to jest nielogiczne.
W jaki sposób karanie innych graczy ma mieć wpływ na Blizzard? To jest po prostu kretynizm, że marnujesz swój czas i przeciwnika, żeby go ukarać co on będzie miał w dupie bo
@xGreatx: Ty nie rozumiesz mojego wydźwięku posta. Gracze szanują swój czas, ty go nie szanujesz bo jest nic nie wart więc najwyżej wygra jedną gierkę mniej przez ten czas, a ty będziesz cieszył japę jak to nie #!$%@?łeś typa co gra piratem. Ciekawe kto tu jest frustratem xD
W ogóle niszczenie gierek xD powiedział koleś, który gra midrange shamanem bardzo skillowym deckiem, KTURYM TSZEBA MYSLEC kisnę xD
@xGreatx: a ty jestes chyba z tych ,którzy jak rzucą kazakusa to myślą że juz są ,,skillowymi graczami,,pozdro.ogarnij sie .Przy kazdej talii się myśli.jak ci sie nie podoba pirat to pomysl stwórz jakąs talie która bardziej go kontruje a nie wypisujesz tu gorzkie żale.
@dzxecko89: Rzucenie kazakusa w odpowiednim momencie, dobranie spella za odpowiedni koszt many a następnie stworzenie odpowiedniego spella pod danych matchup i sytuacje nie jest ani trochę skillowe? XDD Walenie w ryj dmg z łapy, którego masz 3/4 decku jest bardziej skillowe XD
@xGreatx Żeby grać dobrze face warriorem to serio trzeba pomysleć to nie jest tylko walenie w ryj. W aggro taliach masz o wiele wiecej decyzji uzależnionych od Ciebie bo grasz kilka kart niskim kosztem a np. W renolocku twoje etapy decyzji to mulligan i liczysz na dobry draw czyli glownie kozakus na 4 i reno na 6
@xGreatx gość dostał rozdanie a Ty nie dostałeś reno ani nic ciekawego ooza czy coś no i nie widzę w tym nic dziwnego. Ale po takich gierkach wiem ze nie moglem nic zrobić i po prostu gram dalej
gość dostał rozdanie a Ty nie dostałeś reno ani nic ciekawego ooza czy coś no i nie widzę w tym nic dziwnego

@gronard: Na pewno gdybym dostał np ooza to jego styl gry by się zmienił, już nie waliłby ostro w ryj aby zabić przed turą 6.

bardziej bolą sytuacje jak serio rozkminiasz w #!$%@? rzeczy a gość rzuca yogga i gg

@gronard: Yogg w 2017? Szybko został znerfiony przez
@gronard: Kolejny, który nie stał w kolejce po rozum xD. Prostego zdania nie rozumiesz. Ja ci piszę o jego stylu gry i jaki był jego cel od 1 tury gry a ty mi piszesz "no ale pszecież dorzyłeź 6 tóry i niemjałeź reno" xD.
@gronard: Yogg w 2017? Szybko został znerfiony przez Blizzarda.

@xGreatx: No i co że znerfiony? Zobacz chociażby ile wygrał gierek dla Bixente w heroic brawlu. Taki nerf, że dalej można nim wygrać będąc na przegranej pozycji.