Aktywne Wpisy
Tyrande +368
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow

L3gion +219
Skąd u dużej części ugrupowań lewicowych bierze się tak duża chęć obrony islamu? Pytam całkowicie serio bo nie ogarniam.
Chrześcijaństwu dostaje się po dupie za bycie konserwatywnym zaściankiem, ale gdy dokładnie to samo (a często gorzej) robią muzułmanie to mamy "szanować ich kulturę i poglądy". Dlaczego jako osoba liberalna mam tolerować podłe traktowanie kobiet, gnębienie LGBT czy pogardę dla innowierców? Dlaczego mam udawać że statystyki nie istnieją, większość terrorystów nie jest muzułmanami
Chrześcijaństwu dostaje się po dupie za bycie konserwatywnym zaściankiem, ale gdy dokładnie to samo (a często gorzej) robią muzułmanie to mamy "szanować ich kulturę i poglądy". Dlaczego jako osoba liberalna mam tolerować podłe traktowanie kobiet, gnębienie LGBT czy pogardę dla innowierców? Dlaczego mam udawać że statystyki nie istnieją, większość terrorystów nie jest muzułmanami

Czytałem na reddicie o paleniu liny vs takie ścierwa jak ten warrior. Imo spoko pomysł, mniej taki rak zniszczy gierek bo w 1h zamiast zagrać ~10 gierek to zagra 2-3.
BTW. Broń za 0,5 many robi 15 dmg XDD.
#hearthstone
W jaki sposób karanie innych graczy ma mieć wpływ na Blizzard? To jest po prostu kretynizm, że marnujesz swój czas i przeciwnika, żeby go ukarać co on będzie miał w dupie bo
??
W ogóle niszczenie gierek xD powiedział koleś, który gra midrange shamanem bardzo skillowym deckiem, KTURYM TSZEBA MYSLEC kisnę xD
A propo mid range shamana
https://hsreplay.net/replay/y5atPKyBgutoopeMNMLUWc#turn=13b
Takich rzeczy jak wyżej nie doświadczysz bo kończysz gierkę w 4-5 turze XDDD.
Lecisz do śmietnika #czarnolisto .
@dzxecko89: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@gronard: https://hsreplay.net/replay/RRmocqZhVLd4525PDQ8HK6
No ziomek co turę palił linę bo tyle myślał. XD
@gronard: Na pewno gdybym dostał np ooza to jego styl gry by się zmienił, już nie waliłby ostro w ryj aby zabić przed turą 6.
@gronard: Yogg w 2017? Szybko został znerfiony przez
@xGreatx: No i co że znerfiony? Zobacz chociażby ile wygrał gierek dla Bixente w heroic brawlu. Taki nerf, że dalej można nim wygrać będąc na przegranej pozycji.