Aktywne Wpisy
#6poziomraka
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
mackbig +394
Niedziela, 11:00, Plaża Wilanów.
Jedziemy jak będzie sucho.
Nie wiemy jeszcze gdzie jedziemy, ale wiemy, że spokojnie.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @piotreeek @pietia94 @oskar1100 @snowak @oko_strusia @ingvarr_zaag @Mikkeler @masash @tony_rogalik @betonkomorkowy @ReeGall @sosna119 @paprycjusz @Rules @izsaj @Michci0 @gorzka @jakubeskulap @eme151 @cm123
@xSQr
@ingvarr_zaag: Co to jest u was spokojna jazda? Nie chcę się skompromitować ( ͡º ͜ʖ͡º)
@xSQr: tu masz ujęcia na prędkościomierz.
@xSQr: no ja też
@xSQr: Ja odpadam, widziałam tych demonów prędkości i współpracy w akcji i zdecydowanie w tym przypadku moje miejsce jest na widowni;)
Ale moim zdaniem powinieneś ruszyć z nimi tyłek, bo nawet jeśli stylówka jeszcze nieogarnięta i nawet jeśli mieliby Cię urwać w Powsinie, to choć przez chwilę posmakujesz prawdziwej jazdy szosą:)