Wpis z mikrobloga

@iAdamM: No nie ogarniam ... powinni tam znaleźć się najlepsi zawodnicy z Włoch, Holandii, Niemiec,Francji itd ... i zjawiło się max. 10 osób, które potrafiły jechać ogarnięcie, a z tej 10 , tylko dwóch co widać AC upalają jak inni iRacing czy rf2 (Kubool i ten zwycięzca - Alsabti - jak nic, Holender z dziada pradziada).

Ale tak jak @rauf wspomniał. Relacja to dno.
Styl jazdy niektórych zawodników -
  • Odpowiedz
@adakar: organizacja prowadzona przez wlochow nie moze sie udac.
Z jednej strony tylko kilku uczestnikow upala ac, ale z drugiej przeciez z sima do sima nie powinno byc az takiej przepasci, zeby nagle nie mogli sie odnalezc na torze. Szczegolnie, ze w koncu tez mieli czas zeby sie przygotowac, a nie sa to amatorzy tylko wyjadacze.
Organizacyjnie chyba wiekszosc naszych podworkowych lig wypada znacznie lepiej, mimo, ze tez nie wszystko
  • Odpowiedz
W sumie to pierwsza relacja, przy następnych powinno być lepiej. Rozpizd na starcie zwaliłbym na pingi niektórych zawodników. Jeden miał za 120. Wiemy, jak w AC to wpływa na jazdę.
  • Odpowiedz
@damian_co_dalej: Synek, rf nie ma tu nic do rzeczy, a np. Franczak upala iR, a nie rf. A jak jesteś taki śmiesek na rf, to zapraszam do próby stanięcia z Charkotem , Brzezinskim czy Wiśniewskim na torze, w takim samym aucie.

Ja tak samo jak przylazłem na wasz 1 wyścig Lotusa Evory na Nurburgu miałem 3 godziny na AC wyjechane. A jechałem sobie spokojnie w ścisłej czołówce, a ledwie 3-4
  • Odpowiedz
@adakar: a co ma do rzeczy tutaj "światek AC"? - rF kojarzy mi sie z milionem modów, z milionem różnych fizyk, co ściągałem inny z jakiejś ligi to prowadził się inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Można było robić Back To Pits? ( ͡° ͜ʖ ͡°) niestety przespałem wyścig ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@damian_co_dalej: takie ligi , z nagrodami, próbujące być jakimiś "mistrzostwami Europy", powinny prezentować jakiś poziom. Powinny zbierać najlepszych możliwych kierowców danego regionu w tym przypadku. (ze światka AC) i powinni oni dać przykład jak to powinno wyglądać.

No i chłopoki się nie popisali.

Więc "światek AC" dał ciała. Podobnie, jak "światek rf2" dał ciała w Las Vegas. Proste.
  • Odpowiedz
@adakar: Kurcze tak patrze sobie na ten oficjalny "poważny" event FormulaE i jednak rFactor to straszne arcade. Jak można cos takiego zrobić, przecież to się kupy nie trzyma, żenada na całego. Kierowcy nie ogarniają w ogóle jazdy (to chyba jacyś amatorzy i gimbusy z podwórka wzięci), już lepiej by zrobili event w GranTourismo, tam przynajmniej jakiś poziom jest. Ci się nawet w torze utrzymać nie potrafią. PADAKA. Już nie mówiąc
  • Odpowiedz
@RealAKP: Ty udajesz , czy naprawdę czytać nie potrafisz ?
Napisałem teraz jak i w trakcie finalu Formuly E w LasVegas , że to była masakra. Oglądałem LIVE zresztą relacje i mieliśmy zlewke na TeamSpeaku z powodu grafiki i tego co się działo na torze - słynne 3WIDE do T1 czy ten fan-boost trwający kilka lapów.
  • Odpowiedz
@adakar: Dobrze, że to przyznałeś, chciałem Cie tylko trochę wkurzyć takim głupim trollowaniem, jakie sam czasem uprawiasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tym "synkiem" mnie wkurzyłeś, mimo, że to nie do mnie było ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę ogłady na przyszłość może, nie gadasz z kolegami z podwórka.
  • Odpowiedz
@ACLeague: W wyścigu na pozycji 1-2 jechali Bono Huis i Felix Rosenqvist, ale jadący na trzecim miejscu Olli Pahkala miał tzw. "fan boost". Zasada była zaczerpnięta z prawdziwej Formuły E.
Tzn. Zawodnik "najpopularniejszy" przed danym wyścigiem, na fejsbooczku, dostaje w wyścigu "nitro" na kilka sekund. Coś jak "push to pass" w innych seriach, ale tutaj ma ją tylko JEDEN zawodnik.

Problem w tym, że twórcy moda coś z-----i (nie tylko
  • Odpowiedz
@adakar: nie ma sensu komentować twoich wpisów, wiadomo do czego zmierzają, natomiast musisz wiedzieć, że jak zawsze robisz źle nie tyle AC co simracingowi (a i samemu środowisku rF2) ktokolwiek zajrzy i pomyśli o fajna zabawa w samochodziki, ludzie się organizują i jeżdżą razem, wpadnie na takie żale frustrata i nogi za pas...całe szczęście jesteś wyjątkiem i znam znacznie więcej osób bez kompleksów i wiecznego pocieszania się "haha a u
  • Odpowiedz