Wpis z mikrobloga

@Mald: a ja się ostatnio trochę nudzę, bo wybiłem obcych w promieniu 1 dnia jazdy i następną linią są już k------o rozbudowane bazy, do których nawet podejść za bardzo się nie da, a brakuje mi artefaktów obcych
  • Odpowiedz
@zaorany_1: Heh. Żadna baza nie jest problemem jak masz schemat. Ciągniesz za sobą prąd i robotami budujesz 2x mur i po 5 dział laserowych, minimum 50 robotów i ze sobą i nie ma bata na Ciebie, jak chcesz to jak zjem kolacje to będę znowu grał to Ci wrzucę schemat jak to zrobić, daj znać ;)
@Laaq: 32bit niestety, a chętnie bym pograł ;)
  • Odpowiedz
@Mald: o ty spryciarzu, a ja czołgiem na kamikadze do tej pory wszystko burzyłem, podśpiewując sobie pod nosem temat z Robocopa: ta dada da da, ta dada daaa xD
  • Odpowiedz
@acidd: Ja robię tylko dwa rzędy murów z przodu i po 5 działek, sam siedzę w aucie z tyłu i tylko komendy wydaje, stawiam do 3 takich stacji co raz dalej a tę poprzednią składam i tak się posuwam.
  • Odpowiedz
@nawon: spodobało mi się rozjeżdżanie tych bydlaków, since pierwszy raz złożyłem czołg (ʘʘ) ale trzeba będzie się przestawić na miotacz i blueprinty, bo jeśli moje zatrucie będzie dalej postępować to jeszcze mnie prześcigną w ewolucji ( )
  • Odpowiedz