Aktywne Wpisy
Mam sprzeczkę z kolegą. Pożyczyłem mu kilka dni temu 50 zł, zobowiązał się oddać szybko. "Oddał" wczoraj, jednak za chwilę kasy nie miałem. Są 2 opcje, albo zgubiłem (w co wątpie), albo jakoś mi #!$%@?ł jak się żegnaliśmy (zbicie piony i poklepanie po plecach, nie widziałem jego ręki). Kolega upiera się że mi nie odda już hajsu. Co mogę zrobić? Nie jestem jakimś januszem żeby awanturować się o 50 zł, ale chciałbym
SolarisYob +370
Jak myślicie, jakie "projekty badawcze" i "prace rozwojowe" prowadził wykop za te 2 miliony?
#pracbaza
#pracbaza
Jutro o 20:05 startuje nowy program na Polsacie, #thebrain, i wszystko wskazuje na to, że wystąpię w pierwszym odcinku. Czyli jutro.
Komentarz usunięty przez autora
zobaczyłbym z chęcią ciebie na TEDzie z jakąś prelekcją
Ja akurat nie musiałem na to dodatkowo czasu poświęcać, bo i tak to robię na co dzień.
@susi33: Totalny shit z mirko wbrew pozorom mi pomaga xD
Nie da się trenować cały dzień. Po prostu się nie da i koniec, mózg potrzebuje odpoczynku, więc stałym elementem mojego życia jest codzienna porcja odmóżdżania się
@Maskow: Modafinil, czy metylofendiat chociażby.
Inna kwestia to podatność na uzależnienie, toksyczność itd., ale ich działanie poprawiające skupienie, zapamiętywanie, czas reakcji są bezdyskusyjne.
@mafiozorek: Nawciągam się i dam znać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mocno się zdziwię jeżeli to naprawdę coś da, ale spróbować zawsze warto.
@Jedrasek: A mógłbyś coś więcej o tym opowiedzieć? W sensie ile potrafisz, jak/gdzie/ile trenujesz/trenowałeś, skąd się nauczyłeś, skąd czerpałeś wiedzę, i ilu ludzi się w to w Polsce bawi, że kompletnie tego nie widuję mimo siedzenia w tematach trochę pokrewnych? Może macie jakieś
Także to takie