Nigdynie robię zakupów w polskich sklepach w UK. Wczoraj zapomniałem kupić czerwoną fasole, jednak po drodze pozostał tylko Polski sklep z jedzeniem "super jakości" o czym przekonałem sie w domu otwierając 2 puszki fasoli
"marki" Kwidzyn
Nie dość, że droższe niż wszędzie 69p to jeszcze jakieś guano w środku
18 lat nie zdarzyło sie aby fasola była zła, raz kupiona w polskim sklepie i bingo.
@agent_tomek: A czego się spodziewasz po żywności, która nie dość, że musiała przebyć całkiem spory kawałek drogi, to jeszcze być może prze;leżała sporo czasu na sklepowej półce?
@agent_tomek: swoja droga, tez kupilem niedawno czerwona fasole Kwidzyn (pierwszy raz z tej firmy) i tez bylo jakies guano w srodku. Moze to ich specjalnosc. Data waznosci 2018.
A teraz w radiu usłyszą Państwo cegiełke na rzecz ofiar powodzi – Moja i twoja nadzieja, w wykonaniu Sanah, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Roxi Węgiel, Viki Gabor....
Halo chłopy #cnc co tam dziś toczycie, frezujecie, szlifujecie. Ja dziś mam oddelegowanie na ukochanego TURA 50 i taki wałeczek elegancko utoczyłem a zaraz za ślimaki M3 Z3 się będę brał ʘ‿ʘ #pracbaza
Wczoraj zapomniałem kupić czerwoną fasole, jednak po drodze pozostał tylko Polski sklep z jedzeniem "super jakości" o czym przekonałem sie w domu otwierając 2 puszki fasoli
"marki" Kwidzyn
Nie dość, że droższe niż wszędzie 69p to jeszcze jakieś guano w środku
18 lat nie zdarzyło sie aby fasola była zła, raz kupiona w polskim sklepie i bingo.
#uk #polska #gotujzwykopem #niepolecam
źródło: comment_xAaXCua213zH3vDMmzF2MSBRpALsOjZE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora