Aktywne Wpisy
Czupakabra82 +220
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Kismeth +543
Kurde, jestem gruba i wstydzę się iść na siłownię. Jakiś czas temu chodziłam to byłam jedyną grubą dziewczyną tam. Jak postrzegacie grube osoby na siłowni? Ja mam wrażenie, że ludzie patrzą z politowaniem na grube osoby na siłowni, a już zwłaszcza faceci.... :(
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Szanuję za to że coś chcą ze sobą zrobić.
W tym czasie inne grubasy leżą z czipsami na kanapie.
Siłownia to nie wybieg dla modelek. Tam się idzie zeby coś ze sobą zrobić albo utrzymać formę.
To że byłaś jedynym przedstawicielem zgrabnych inaczej świadczy własnie o tym, że niewielu grubasom chce się wyjść z piwnicy i zrzucić kilogramy.
Może być też tak, że zwykłe spojrzenie źle odbierzesz, bo jesteś przewrażliwiona na tym punkcie. Jeśli więc nikt Ci nic nie mówi - to nie wymyślaj, szkoda nerwów. A gdyby ktoś coś skomentował głośno, to sorry, ale
Komentarz usunięty przez autora
nie oglądaj się, zrób swoje i po temacie, nikt nie będzie cię rozpamiętywał
a jak cię to bardzo boli, to wiesz że samą zmianą nawyków żywieniowych + jakąś nieskomplikowaną aktywnością (marsz / rower / bieganie/trucht) możesz trochę zejść z masy. trochę pracy nad sobą poza siłownią, zaczniesz chodzić jak będziesz czuć się komfortowo
Zaakceptował: Asterling
#fitness #fit #fitgirl #activewear #fitgirlsguide #yogapants #boxing #crossfitgirls #instagood #
Jedna moja koleżanka zrobiła się z grubej szczupła jeżdżąc na orbitreku w domu.
Zaakceptował: Asterling
Jest też marzec, więc nie będziesz wyglądać jak ktoś kto zrobił postanowienie noworoczne i po dwóch tygodniach odpadnie.
Powodzenia w chudnięciu.
@AnonimoweMirkoWyznania: nie wiem jak Ci to odpowiada, ale powiem szczerze: wszyscy mają to w dupie kim jesteś i jak wygladasz. Ludzie przychodzą ćwiczyć i zajmują się sobą. Do cholery ( ͡° ʖ̯ ͡°)