Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się czasami czemu ja oglądam wszelakie gównoseriale które były spoko jakieś 4 sezony temu a od tamtej pory to parodia sama w sobie Oglądam właśnie #suits nie będę się bawił w spojlery bo i tak tego nikt nie ogląda.

W założeniu 2 inteligentnych typów broni tylko i wyłącznie dobrych ludzi w megakorpo w NY, a jak bronią złych to później i tak ich pozywają. Jeden to oszust, drugi o tym wie, później całe korpo wie. Wszyscy wiedzą...

Typowy dialog z serialu

Nazywam się Harwi Spekter i dasz mi 500mln dolarów za to ugodę

HAHA nie dam ci 500 mln dolarów za tą ugodę chyba cie popieprzyło

Owszem dasz (podsuwa teczkę)

facepalm.jpg Dobra ale nie zapomnę ci tego

I tak k---a co 10-15 minut xD Jakieś k---a sumy z d--y, negocjacje na bazie "sprzedaj swoją firmę bo tak, dobra sprzedam wiem kim jesteś"

Jaaa j---e. A ja to oglądam bo żal w-----ć prawie 6 lat i nie doczekać do końća.

#seriale #przemysleniazdupy
CreativePL - Zastanawiam się czasami czemu ja oglądam wszelakie gównoseriale które by...

źródło: comment_6oRAXzqx83183rlzE4amJMOilGx5xjRb.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CreativePL: właśnie r---------a mnie, że wszelkiej maści studenciny prawa oglądają to g---o xD

bohater rzuca okiem na akt notarialny, który ma 30 stron przez 5 sekund

nie macie szans na wygranie tej sprawy, dajcie 500 melonów

no
  • Odpowiedz
@CreativePL: ja odpadłem po drugim odcinku. W-------ą mnie takie seriale, gdzie bohater zawsze jest super cool, najmądrzejszy i w ogóle krul rzycia.
Fabuła z tym udawanym geniuszem prawnikiem, o którym żaden k---a sąd się nie domyśli naciągnięta jak skóra na twarzy Krzysia Ibisza.
Ten sam kaliber co rudy z CSI Miami. O ile CSI: LV lubiłem za klimat i aktorów i jakieś takie namiastki trzymania się rzeczywistości, to w LV
  • Odpowiedz
@LowcaAndroidow: no to fajnie, ja mam kompletnie inne zdanie, owszem jest to wszystko przekoloryzowane ale dwa pierwsze sezony oglądało się bardzo przyjemnie, nic więcej nie potrzebuję
  • Odpowiedz
@CreativePL: Ja to oglądam już raczej z przyzwyczajenia do serii, ale ostatnio absurd goni za absurdem. Możliwe, że 7 sezon będzie lepszy, końcówka szóstego na to wskazuje :D Mam nadzieję, że powróci humor i klimacik z pierwszych dwóch serii.
  • Odpowiedz