Aktywne Wpisy
PrawaRenka +271
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +59
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
W założeniu 2 inteligentnych typów broni tylko i wyłącznie dobrych ludzi w megakorpo w NY, a jak bronią złych to później i tak ich pozywają. Jeden to oszust, drugi o tym wie, później całe korpo wie. Wszyscy wiedzą...
Typowy dialog z serialu
I tak k---a co 10-15 minut xD Jakieś k---a sumy z d--y, negocjacje na bazie "sprzedaj swoją firmę bo tak, dobra sprzedam wiem kim jesteś"
Jaaa j---e. A ja to oglądam bo żal w-----ć prawie 6 lat i nie doczekać do końća.
#seriale #przemysleniazdupy
XD Czyli ogladaj a jak sie nie podoba to nie ogladaj ale nie waz sie zle wypowiadac o nim!
Fabuła z tym udawanym geniuszem prawnikiem, o którym żaden k---a sąd się nie domyśli naciągnięta jak skóra na twarzy Krzysia Ibisza.
Ten sam kaliber co rudy z CSI Miami. O ile CSI: LV lubiłem za klimat i aktorów i jakieś takie namiastki trzymania się rzeczywistości, to w LV
Ot g---o jakich wiele, poziom TVN
Ładni ludzie, ładne garnituru, ładne gabinety
Plastik