Aktywne Wpisy
ArtBrut +412
#rosja #wojna #ukraina #wojsko #polska #granica #terroryzm #bialorus #policja #strazgraniczna
Polski żołnierz został dziś ranny po ugodzeniu nożem przez migranta próbującego pokonać barierę na granicy z Białorusią. Wcześniej ucierpieli funkcjonariusze Straży Granicznej. Jednego z nich uderzono stłuczoną butelką,kolejny został ranny po ataku narzędziem,do którego był przytwierdzony nóż.
Pierwszej pomocy żołnierzowi udzielała funkcjonariuszka Straży Granicznej. Migranci zachowywali się agresywnie,atakowali rannego i udzielającą pomocy funkcjonariuszkę. Poszkodowanego i funkcjonariuszkę osłaniano samochodami. Żołnierz został przewieziony karetką
Polski żołnierz został dziś ranny po ugodzeniu nożem przez migranta próbującego pokonać barierę na granicy z Białorusią. Wcześniej ucierpieli funkcjonariusze Straży Granicznej. Jednego z nich uderzono stłuczoną butelką,kolejny został ranny po ataku narzędziem,do którego był przytwierdzony nóż.
Pierwszej pomocy żołnierzowi udzielała funkcjonariuszka Straży Granicznej. Migranci zachowywali się agresywnie,atakowali rannego i udzielającą pomocy funkcjonariuszkę. Poszkodowanego i funkcjonariuszkę osłaniano samochodami. Żołnierz został przewieziony karetką
ATAT-2 +176
Kiedyś myślałem że wykopki przesadzają ale teraz sam już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
#religia #ateizm #oswiadczenie
Czyli to nie znaczy, że za wszelką cenę należy walczyć z każdą religią na świecie, a już szczególnie z, tfu tfu, katolicyzmem.
Albowiem ja trolluję, ale tekst który wpisałem jest w pewnym sensie zgodny z nauczaniem Kościoła.
Chodzi o to że ateizm dotyczy osób które miały możliwość przyjęcia Jezusa. Dlatego ateizm jest ostrzej oceniany niż bycie niewiernym. Ponieważ buddysta czy hindus nie miał geograficznej-kulturowej możliwości przyjęcia łaski wiary i jego ocena jest łagodniejsza.
Przecież ten rodzaj ateizmu NICZYM się nie różni od zwykłej wiary w cokolwiek. Ba, nawet jest gorszy, bo jest tak samo nachalny, a inne religie mają przynajmniej wypracowaną jakąś tam tradycję i
Definition of freethinker
: a person who thinks freely or independently : one who forms opinions on the basis of reason independently of authority; especially : one who rejects or is skeptical of religious dogma
@stan-tookie-1 przeczytaj jeszcze raz pierwsze zdanie z obrazka. Tym razem ze zrozumieniem.