Wpis z mikrobloga

Oto nowa Nokia 3310. Posiad 2.4 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 240x320 pikseli. Powrócił także "Snake" w odświeżonej wersji. Na minus - nie będzie wspierać 3G ani 4G. Najważniejsze - bateria 1200mah, 22h rozmów, ma także wytrzymać na jednym ładowaniu do MIESIĄCA w trybie czuwania. Ma microUSB. Aparat 2MP, bez diody doświetlającej, HDR i innych dodatków.
Telefon świetny, jako zapasowy, tani, a do tego wytrzyma długo na jednym ładowaniu.
Dodatki: Odtwarzacz MP3, slot na kartę pamięci do 32GB, podstawowa przeglądarka Opera.
Cena: 49 euro, premiera - II kwartał 2017.
#technologia #telefony #nokia #ciekawostki
TomdeX - Oto nowa Nokia 3310. Posiad 2.4 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 240x320 ...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@b4rnab4: insta nie używam, messengera też nie bo zamula mi telefon, jakdojade ewentualnie szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°) Użytkownicy aparatów analogowych są emerytami? Miłośnicy zabytkowych aut? XXI wiek i nadal ludzie nie potrafią zrozumieć, że innemu człowiekowi nie potrzeba do szczęścia wypasionej słuchawki xD U mnie szpan na telefony był w gimbazie, na prawdę w dupie mam to jakim telefonem posługuje się mój znajomy czy ktoś
  • Odpowiedz
@TomdeX: Zastanawiałem się po co microsd, ale doczytałem że ma odtwarzacz mp3. Przynajmniej tyle.
Mam wrażenie, że nowy kształt i wymiary sprawiają, że nie trzyma się tego telefonu w dłoni tak pewnie, jak oryginał.
  • Odpowiedz