Wpis z mikrobloga

@Wiedmolol: To stawianie sobie "pola siłowego "na środku niczego żeby się za czymś schować tak trochę kek.
W ogóle gameplay jeżeli chodzi o walkę mi się średnio podoba XD Takie Division z jetpackiem ( ͡° ʖ̯ ͡°).
@janushek: Mam mieszane uczucia co do gameplayu. Z jednej strony wygląda to całkiem ciekawie, a z drugiej strony odczuwam pewne skrępowanie tym, że mogę mieć w danym momencie tylko 3 aktywne moce i muszę zmieniać "profil" żeby skorzystać z innych
casualizacja postępuje dalej

@kubulek: I te profile to jeszcze pół biedy, ale zauważ, że na tym filmiku głównym przykładem casualizacji jest usunięcie klas postaci. W ME1-3 czy większości RPG jak na początku wybierzesz klasę to potem musisz z tym żyć. Tutaj widać typową filozofię "gracz nie może być winny niczemu" i jak sobie wybierze profil, który mu się nie spodoba to nic nie stoi na przeszkodzie żeby go zmienić. Do tego
@janushek: No dobra, zaorane ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie wiem czemu ale miałem przeświadczenie, że w Inkwizycji też było 4-5 skilli w maksie, no ale cóż trudno mi się dziwić, że wyrzuciłem to z pamięci biorąc pod uwagę jak przeciętna to gra.