Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
LeonardoDaWincyj +114
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
Jakieś jeszcze pytania? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możesz ewentualnie otworzyć prywatne gabinety w kilku zadupiach i przyjeżdżać tam 1x w tygodniu na konsultacje i prowadzenie chorych na tych zadupiach. 200 PLN za 10-15 minut wizyty,
Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jaką załatwić:
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakieś roboty, bo pije chłopak i pije....
- A co Jasiu potrafi?
- No murować umie,
A tak serio to kupowanie nieruchomosci będąc singlem, kiedy to nie jest tania kawalerka to średnio się opłaca
Szkoda życia na to tyrać, przy parze to przynajmniej idzie na pół
@jmuhha skończyć staż, zdać lek, zapomnieć o czasie wolnym i możesz harować w różnej nocnej pomocy itepe, albo zrobić kurs estetycznej i wstrzykiwać botoks. Chyba, że lubisz ryzyko zawieszenia/utraty PWZ, to są różne "automaty receptowe", "przychodnie konopne" i inne takie.