Jak ja czekam na remake Crasha i nowego Tekkena to sie w pale nie mieści. Kupuję w dzień premiery za każde pinądze. To byly moje pierwsze gry na starym #psx
@Cripex: to nie jest naciąganie graczy, bo gracze kupują stare fajne gry i ich remaki z sentymentu bo po prostu je lubią , trochę jak z piwem w upalne dni , po co kupujesz nowe p--o skoro dzień wczesnej już je piłeś i to nawet to samo..
@Cripex: to przykład nie chodzi o kwotę, chodzi o to że że kupujesz po raz kolejny coś co już miałeś , a nie jest ci to do życia niezbędne . Tylko dlatego ze to lubisz.
@Cripex: @sEB-q: A co was obchodzi kto co kupuje xD
PS 4 jest dla mnie pierwszą konsolą i remastery są idealne. Kultowe pozycje takie jak Crash znam tylko z salonów gier i grania po u nocach u kolegi co miał jako jedyny PSX-a na osiedlu
Akurat Sony robi bardzo dobre remastery i większość można po 2 miesiącach kupić używane albo w jakiejś promocji za 100 zł
#ps4 #nostalgia #crash #tekken #gry #konsole
@Kiedys_Mialem_Fejm to byla gra 100/10 ( ͡° ʖ̯ ͡°) ehh wspomnienia
PS 4 jest dla mnie pierwszą konsolą i remastery są idealne. Kultowe pozycje takie jak Crash znam tylko z salonów gier i grania po u nocach u kolegi co miał jako jedyny PSX-a na osiedlu
Akurat Sony robi bardzo dobre remastery i większość można po 2 miesiącach kupić używane albo w jakiejś promocji za 100 zł
Jak można hejcić Crasha xD