Aktywne Wpisy

Anonek463 +103
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Nie mam zamiaru nikogo hejtować jeśli tak robi, raczej należy sie im współczucie i troska.
Nie mają czasu, siły, umiejętności, motywacji w tym określonym kierunku, nauczyli się coś jeść i za to słono płacić swoją pracą, takie życie. Czasami nie widzą wyjścia, tak są nauczeni. Coś im zabrano i póki tego nie wiedzą to dobrze, byleby zdrowi byli.
@Ana77: Zapłaciłeś jak za zborze, bo rak pyszne ma obecnie chore marże.
Do tego zimne i niedobre, bo pewnie czekało z pół godziny aż pyszne znajdzie wolnego
oczywiście biorąc pod uwagę cenę w lokalu, a nie u pośrednika z dostawą
a jak ktoś korzysta z kuponów itp to wgl półdarmo.
Np. w maku za 19zł można zjeść supercombo który może mieć ponad 1300kcal. Za 19zł. Z napojem. Niewiele mniej płacę za napój/kawę w pizzerii xD
@Ana77: zamówiłaś do domu na obiad jedzenie które się je w pośpiechu idąc na autobus do pracy albo jadąc w trasie jak chcesz coś na szybko zjeść i dziwisz się że masz śmietnik XD no ludzie kochani. Z resztą jak ktoś wydaje 72 zł w kfc na obiad to chyba waży z 150 kg