Aktywne Wpisy
blackghost +39
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego

andbatros +67
Ktoś mi wyjaśni po co gratulować parze dziecka? Gratulować, że ktoś potrafił włożyć siusiaka i opróżnić wór? A kobiecie gratulować, że tak wytrząchała miednicę, że pomogła plemnikom dotrzeć do jaja? xD
#antynatalizm
#antynatalizm
92', w pełni odmalowany w oryginalnym kolorze Rosso fiam.
Zadbana seria z kilkoma smaczkami i fajnym kołem.
Wiosno, n-------j! ;)
#pokazauto #126p #126powodowdoszczescia #kaszlak
źródło: comment_7xYFV37yAqCB98VQ2BcSnKnH5RTmuu4P.jpg
Pobierzźródło: comment_90q7NV9CjznQYvjhwR96UpsJWA6JIaBd.jpg
PobierzJak najbardziej aktualne, choć od października zimuje pod pokrowcem w garażu
źródło: comment_RG3htWNzj8zhsnCqZrELYTjECXVW4S8u.jpg
Pobierz@Krystians1986 pomaluj zderzaki, będzie 100% lepiej( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, ale zastanawiam się nad tym
źródło: comment_uCoYZROm7O1943fvCVdr2waTRWmtO4cZ.jpg
Pobierz