Wpis z mikrobloga

@Papasanbaba: kamerę odpaliłam głownie po przyjeździe do Wietnamu, wcześniej tylko okazyjnie włączałam jak było cos naprawdę ciekawego :) wiec raczej vlog odpada
  • Odpowiedz
@beaver: Nie no pisz publicznie, tu na wykopie od biedy, własny tagi jazda. Ceny, opis tripa, co jak, czemu, własne przemyślenia. Dobre będzie, jeszcze jakieś foto pod wpis i drugi feuer. Czytałbym.
  • Odpowiedz
@Kapitalis: śpię w namiocie/przez couchsurfing :) a jak zatrzymam się w jakimś hostelu to zawsze ogarniam wszystko już na miejscu. Poleciałam w teorii z biletem w dwie strony, praktycznie w jedną i nic poza tym :P nie byłabym w stanie rezerwować nic z wyprzedzeniem bo po prostu nie wiem gdzie będę danego dnia
  • Odpowiedz
@trololo55: często nie mają obu lusterek :) wszystko robione z głową, z prawej wyprzedzam tylko na prostej drodze kiedy widzę, że mogę to bezpiecznie zrobić. Jeśli mam wątpliwości to klakson idzie w ruch lub wyprzedzam klasycznie z lewej
  • Odpowiedz
@beaver: Napisz, proszę jak kupno i sprzedaż motocykla wygląda w praktyce. 13 marca wylatuję z dziewczyną na 3 tygodnie do Wietnamu i podsunęłaś mi fajny pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@qwertee: w praktyce wygląda tak, że w Sajgonie lub Hanoi w ciągu godziny możesz zakupić motocykl. Serio, nie ma nic bardziej banalnego niż kupno motocykla. Albo chodzisz po mechanikach i kupujesz od takiego, albo jakiś lokalny będzie chciał sprzedać ci motocykl albo kupujesz od backpackera który właśnie przejechał na tym motocyklu cały kraj i chce go sprzedać, żebyś ty mógł zrobić to samo tylko w drugą stronę. Ogłoszenia wiszą w
  • Odpowiedz