Wpis z mikrobloga

@szczym_do_ludzi: najpierw chciałem Cię skrytykować za bezmyślną odpowiedź dziewczynie z punkcie 4., a potem przypomniałem sobie, że ja robię dokładnie tak samo -- mówię, zamiast pomyśleć, czym to się skończy. :(
  • Odpowiedz
@szczym_do_ludzi: Z jednej strony źle że powiedziałeś "4." bo ludzie nie lubią tyle krytyki na raz, ale z drugiej punkt 3 to takie "XD" że sam bym nie wytrzymał chyba. Reszta należy do Ciebie, ale mimo wszystko nie zapomnij o dziecku i o tym jak wygląda równość płciowa co do praw do dziecka - co oznacza to, że wypadałoby mieć na nią jakiegoś haka, bo ona ma z samego tytułu
  • Odpowiedz
@Shanny: Raczej nie, bo jak ona ma gorszy dzień to staram się ją pocieszyć za to w druga strone to działa tak, że ona się obraża że śmiem śmieć mieć zly dzien, bo ona ma tak ciężko i tylko obciązam ją dodatkowymi zmartwieniami.
  • Odpowiedz
@szczym_do_ludzi: weź sobie znajdź kogoś normalnego, im dłużej obcuje z ludzkim gatunkiem tym bardziej widać, że sa podgatunki wynikające z wychowania, pewnych rzeczy nie przeskoczysz, niech sobie znajdzie jakiegoś janusza in spe z budowy.
  • Odpowiedz