Wpis z mikrobloga

@jgutkowski: Dlatego powinno sie zrobić inverse of control, i wymieniać implementacje (w tym biblioteki) na takie, które spełniają obecne wymagania projektu. Jak robisz coś on top of something to są właśnie takie problemy :)
  • Odpowiedz
@jgutkowski fajne przemyslenia ale slaby tekst. Jak piszesz takie wyspecjalizowane rzeczy milo by bylo gdybys wrzucal screeny i wyjasnial o co chodzi bo poza Toba i osobami ktore mialy z tym stycznosc nikt nic nie rozumie. Ps. To nie hejt tylko serio bym chcial cos sie dowiedziec a tak sie nie stalo.
  • Odpowiedz
@sometwo: celem nie było pokazanie jak do tego dojść - choć jest to pomysł na post. o problemie na przykład z Update Internal pisałem dawno temu: https://blog.gutek.pl/2009/01/15/tips-tricks-10-wykorzystanie-ukrytego-suppressafterevents-na-splistitem/

kiedyś to uważałem za frajdę móc tak pisać, że znałem prawie cała bibliotke SharePoint od bebechow. ale to zmarnowanycz as byl. post jest ooglnie o tym by nie marnowac tego czasu wlasnie na takie male gowna

ale masz racje kilka takich bardziej dosadnych przykladow
  • Odpowiedz
@sztilq: zrozumiec to jedno... i ok. ale pisanie aplikacji poprzez calyczas zaglebianie sie w implementacje innych bibliotek bo one Cie ograniczaja? to juz nie programowanie ani nie czysta przyjemnosc. to po prostu zezba w kodzie az d bolu :(
  • Odpowiedz