@muak47: Przede wszystkim gry ładniej wyglądają przy większej ilości fps (a bardziej chodzi tu o stabilne fpsy) no współpracuję z rozdziałką 4k, chociaż to akurat w tych czasach i na siłę konsoli nie jest, aż tak istotne
@PlugawyBuntownik: Czyli wcześniej nie było dobrej ilości fps? to co wcześniej było syf kiła i mogiła? Serio pytam bo zmieniłem PC na lapka i myślę nad konsolą albo one albo ps4
@muak47: zależy od gier, ps4 pro to po prostu trochę podrasowana wersja ps4, zależnie od ceny musisz sam zdecydować, czy się opłaca czy nie, testy konsol pewnie na youtube znajdziesz jak cię to interesuje.
@muak47: ładniejsze i płynniej chodzące gry, działające w większej ilości klatek i w wyższej rozdzielczości, tryb boost dla starszych gier, nagrywanie rozgrywki w 1080p, nowy ulepszony pad itd
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
źródło: comment_QnCS0CRaLGV9lanffUd8R5rdruFsF70Z.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@muak47: ładniejsze i płynniej chodzące gry, działające w większej ilości klatek i w wyższej rozdzielczości, tryb boost dla starszych gier, nagrywanie rozgrywki w 1080p, nowy ulepszony pad itd
@muak47: tak
na przykład takie Just Cause 3 na starej ps4 chodzi w 5-15 klatkach a na pro chodzi płynnie w 30
Komentarz usunięty przez autora