Wpis z mikrobloga

Wykopowicze,

przed nami Walentynki, święto szczęśliwych i zakochanych ludzi. A że szczęściem powinno się dzielić, chcielibyśmy namówić Was do podzielenia się Waszymi historiami miłosnymi. Opowiedzcie nam jak poznaliście swoją drugą połowę, gdzie to się wydarzyło i w jakich okolicznościach :-)))

Swoje Love Story wrzucajcie pod tagiem #zakochanywykop - wśród wszystkich historii wybierzemy najciekawsze, a ich autorów nagrodzimy upominkami od TaniaKsiazka.pl ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czekamy na Wasze historie! ()

[Edit 16.02.2017 - Lista nagrodzonych ]

#wykop #ksiazkiwykopu #walentynki #taniaksiazka #lovestory
wykop - Wykopowicze, 

przed nami Walentynki, święto szczęśliwych i zakochanych lud...

źródło: comment_yQTccmXfSx8kZy4RvM8y4NzIPxCXdfDV.jpg

Pobierz
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@wykop moja drugą połówkę spotkałem w monopolowym koło pierwszej połówki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
chcielibyśmy namówić Was do podzielenia się Waszymi historiami miłosnymi.

@wykop: Hej, przecież tu siedzą same nastolatki. Co oni mogą wiedzieć o miłości?
  • Odpowiedz
  • 2
Kiedyś myślałem, że zakochałem się w pewnej moderatorce na wypoku ale se zwalłem i mi przeszło
  • Odpowiedz
Moją poznałem na pielgrzymce. Była zakonnica, pozyczylem ubranie od księdza i jakoś tak wyszło że wylądowaliśmy na sianie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wykop: Pamiętam jak dziś. Byłem wtedy biednym rysownikiem, który dziwnym zrządzeniem losu trafił na luksusowy transatlantyk. Na nim właśnie poznałem ją. Była kobietą z wyższych sfer, nie przeznaczoną dla mnie. Lecz połączyło nas uczucie, niestety brutalnie przerwane. Statek uderzył w górę lodową i zatonął. To była masakra - ludzie krzyczeli, oficerowie strzelali z rewolwerów, a orkiestra do ostatnich chwil grała "My Heart Will Go On" Celine Dion. Od tamtej pory
  • Odpowiedz