Aktywne Wpisy

krucjan +19
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
pieknylowca +125
3/10 p--o z sokiem z Polski wymaga super ultra włoskich Chadow. Pamiętaj polaczku -jestes nikim dla takiej księżniczki, p0lki a do tego kobiety #p0lka
źródło: 1000004909
Pobierz

1. Getresponse – powstała w 1997 roku platforma do online marketingu, znana w 182 krajach, zatrudnia ponad 300 pracowników na całym świecie, posiada biura w : Gdańsku (Siedziba firmy), Warszawie, Halifax (Kanada), Moskwa (Rosja), Wilmington (USA),Kuala Lampur (Malezja), Bengalur (Indie). Z jej usług korzysta ponad 350 000 klientów.
2. Wish.com (Peter Szulczewski i Danny Zhang)– chyba prawie każda Mirabelka i Mirek o nim wie, ale czy wiecie ze zrobił to polak?
3. Brand24 – Monitoring Internetu i mediów społecznościowych, zbiera w jednym miejscu to co się piszę o produktach, markach . Monitorują ponad 30 000 marek. Duży rozgłos zyskali przez swoje akcje witania nowych klientów. IKEA, [H&M](https://www.youtube.com/watch?v=9rRZcMYe-nI&)
Swoją drogą fajnie informowali też o zmianie algorytmu: Tutaj
4. SALESmanago – jedno z najnowocześniejszych narzędzi do marketing automation. 250 osób zatrudnionych w Nowym Jorku, Londynie, Krakowie, Warszawie oraz Bukareszcie, obsługujących ponad 6 000 klientów z 40 krajów świata.
Napisałem o firmach które są znane po za granicami polski i mam pełną świadomość ze jest tego znacznie więcej w różnych branżach.
Źródła: Strony firmowe, Wikipedia, TC, Mamstartup.
#ciekawostki #biznes #it
Takich firm, które odniosły sukces są tysiące. Cieszy też to, że i na naszym podwórku znalazły się takie, które odniosły sukces :)
Różnica jest taka, że do tego programu mógł przyjść każdy, nawet z najgorszym pomysłem (chociaż
Swojego czasu na discovery leciał podobny program, ale tam