Aktywne Wpisy
Bibanator +9
Mirki pijcie ze mną kompot. Właśnie 7 dni przed moimi 32 urodzinami urodził mi się syn (。◕‿‿◕。) cieszę się jak wariat nie wiedzieć czemu. Przed tygodniem przyjmowałem to jakoś w miarę na chłodno.
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje
paniswiata +38
Państwo Biela na pewno muszą być dumni, że córka weszła z takim impetem do show biznesu XD #danielmagical #patostreamy #famemma
#tvpis #wiadomosci
@miszAszim: zwłaszcza, że to jest spowodowane przez złodziejstwo rządu
@miszAszim:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sydney_Mobius: Dobrze ekspercie. Wierzymy Ci xD
chodziło o to, że kierowca seicento myślał, że tylko jeden samochód z sygnalizacją świetlną go wyprzedzał i po przepuszczeniu go #!$%@?ł się na Szydło.
seicento chciało skręcić więc jego obowiązkiem było zaglądnięcie w lusterka i upewnienie się czy go przypadkiem nikt nie wyprzedza, to są podstawy podstaw, ale on słuchał głośno muzyki i był rozkojarzony. dlatego właśnie nie można twierdzić,
@Sydney_Mobius: Skąd ty to #!$%@? wziąłeś trollu? XD
"Odpowiedzialność tego kierowcy jest wyłączona, gdy przyczyną wypadku drogowego jest nieprawidłowe zachowanie się innego uczestnika ruchu, w tym przypadku wyprzedzającego kierowcę, który planował skręcić w lewo.
Kierowca pojazdu, który chce skręcić w lewo prawidłowo czyli odpowiednio wcześniej zasygnalizuje wykonanie takiego manewru, ma prawo przypuszczać,
@Sydney_Mobius: Przeciwnego kierunku jazdy debilu. Rozumiesz #!$%@?, co to znaczy przeciwny kierunek jazdy i jak to się ma do przykładu, który podałeś? Mam prawko i zjeździłem pół europy, mam nadzieję, że na ciebie nie trafie nigdy na drodze. Nie no co ja #!$%@?, ty jestes trollem,