Aktywne Wpisy

Sleepypl +588

mirko_anonim +110
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @mpower @diagnoza @wielka_glowwa @maaRcel @gorush @Przepiorek @elektroda_topliwa @fiszu @Ibuygou @scully @SunnO @adhezja @Jormungand @tehSpirit @Pirooz @cofko @obni @KAFF @PanKara @
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_uEYH9c5FZujQAInWRKdmOxiJVIkbFuLm.jpg
PobierzIdę poprosić mamę o 15 zł. ʕ•ᴥ•ʔ
@Saute: to prawie 4x więcej niż wyniesie mnie koszt podróży do Katowic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_U8CCub9iOKGXphT6U7KhAczBhD0WxWcw.jpg
Pobierzźródło: comment_twslyZLqiUXQuriS0zYYu9QpJTJYLd24.jpg
Pobierzbaw sie dobrze ʕ•ᴥ•ʔ