Aktywne Wpisy
xfin +29
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +42
Dzień dobry
@ninakraviz: Rozgrzeszysz mnie z czego dziecko? Że wolę szczupłość niż spore mięśnie? XD
Szkieletory mogą mieć c---i. C---i które są praktycznie samym tłuszczem są brzydkie bo tłusty c-c to zazwyczaj zwis.
Nie przesadzajmy. Dziewczynie z posta o anoreksji i trupów sporo brakuje.
@blondeblossom: wow, mimo iż wytłumaczyłam, że nie popadam w skrajności, to i tak musiałaś popełnić błąd logiczny xD tyle w temacie dyskusji z Tobą (uwaga, pani z lewej nie jest szkieletorem, ani kupą mieśni!):
Więc zagrobiłam to samo.
Btw. Skąd pomysł że mam mniej niż 25lat? Bo nie rozumiem na jakiej podstawie to zakładasz jak nigdzie nie chwaliłam się wiekiem.
No i skąd granica że 25 lat to dorosłość.
@ninakraviz:
Uwielbienie skrajnie szczułych sylwetek jest domeną nastolatek. Nie jest to wiedza tajemna - u większości kobiet z zaburzeniami żywienia problemy z percepcją zaczynają się pomiędzy
A jak już napisałam walnęłam tekst z 'dzieckiem' ze względu na ten sam poziom stwierdzeń typu 'jak dorośniesz to Ci przejdzie i zrozumiesz że prawdziwe kobiety nie so tak szczupłe'. Normalnie nie wyzywam ludzi od dzieci bo to szczeniackie. Chyba że ktoś sam zastosuje takie irytujace stwierdzenia.
Albo mimo rozmowy f2f traktuje mnie jakbym się urwała z liceum :/
A te
@NoMercyIncluded: Katalogi z bielizna są fotoszopkowane.
Jasne że są wyjątki ale dużo dziewczyn plus size niestety ma bęben zamiast płaskiego brzucha.
Widzę po tym jak tyję ja a jak tyją znajome.
Większości niestety tłuszcz idzie w brzuch.
I wtedy wyglada to tak jak na zdjęciu.