Wpis z mikrobloga

ale rozgrzeszę Cię

@ninakraviz: Rozgrzeszysz mnie z czego dziecko? Że wolę szczupłość niż spore mięśnie? XD
Szkieletory mogą mieć c---i. C---i które są praktycznie samym tłuszczem są brzydkie bo tłusty c-c to zazwyczaj zwis.
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: Zauważ że osoba do której napisałam rzekła że takie myślenie jak moje 'przeszło jej z wiekiem' tak jakby sugerowała że mam naście lat i jak będę dorosła to mi się zmieni.
Więc zagrobiłam to samo.

Btw. Skąd pomysł że mam mniej niż 25lat? Bo nie rozumiem na jakiej podstawie to zakładasz jak nigdzie nie chwaliłam się wiekiem.
No i skąd granica że 25 lat to dorosłość.

@ninakraviz:
  • Odpowiedz
@blondeblossom: Z moich luźnych obserwacji wynika, że tytułowanie drugiej strony dzieckiem jest domeną osób, które świeżo poszły na studia lub zaczęły pracę i ustępuje z reguły około 25 roku życia. Naturalny proces, niektórym przechodzi szybciej, innym później ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Uwielbienie skrajnie szczułych sylwetek jest domeną nastolatek. Nie jest to wiedza tajemna - u większości kobiet z zaburzeniami żywienia problemy z percepcją zaczynają się pomiędzy
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: No to niestety muszę Cię zasmucić bo nie mam nastu lat.

A jak już napisałam walnęłam tekst z 'dzieckiem' ze względu na ten sam poziom stwierdzeń typu 'jak dorośniesz to Ci przejdzie i zrozumiesz że prawdziwe kobiety nie so tak szczupłe'. Normalnie nie wyzywam ludzi od dzieci bo to szczeniackie. Chyba że ktoś sam zastosuje takie irytujace stwierdzenia.
Albo mimo rozmowy f2f traktuje mnie jakbym się urwała z liceum :/

A te
  • Odpowiedz
@blondeblossom: Co do ostatniego - dlatego właśnie wspomniałem o kwestii genów i wykształceniu odpowiedniej figury we wczesnym wieku. Ja ćwiczyć zacząłem około 8 roku życia. Nawet, gdy zdarzyły mi się okresy wegetacji długie na rok, w czasie których nie robiłem nic ze sobą i odżywiałem się beznadziejnie, dalej miałem akceptowalną klatę i brzuch i wiem, że gdybym miał szczególną potrzebę, to w ciągu miesiąca dojdę do stanu "nigdy nie miałem
  • Odpowiedz